Veckans plus, vecka 29

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till butiken Lagerhaus. De säljer allt från roliga prylar och kontorsmaterial till heminredningsdetaljer och presenter. Jag köper ofta småprylar där när jag ska ha med mig en gå-bort-present, och självklart saker till mig själv ibland också! Min tesil som ser ut som en badanka, en helt vanlig badanka som är en skön duschsvamp, mina isbits-ankor, och så en fin ljuslykta i form av en uggla, tillsammans med fina gröna ljus som jag fått av Fru Hatt. Mitt senaste fynd är det här vitsiga anteckningsblocket!

Anteckningsblock från Lagerhaus: "Evil plans and other stuff". Veckans plus

Älskaren R tror att det står ”Kill R” på varje sida i det där blocket, men det gör det självklart inte. Än. Det är litet och passar perfekt att ha i handväskan. Hård pärm och gummiband runt är väldigt bra när det råkar ut för både det ena och det andra bland alla andra pryttlar man nu bara måste ha med sig i handväskan jämt.

Veckans plus går alltså till alla roliga små saker man kan hitta på Lagerhaus. Visst finns det mycket skräp, och de har säkert vidriga väggord och sånt också, men det finns många guldkorn.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/veckans-plus-vecka-29/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterjuli 21, 2013 kl. 14:51
  • Svara

  Undrar om det står KillR eller Kill R? 😀 Jag har en smått sjuk böjelse för anteckningsböcker och bygger egna som passar mina behov. Köper på mig för många och då jag sällan hittar sådana som passar får jag bygga om dom. Knäppt. Men jäklar vad jag ritar och berättar i dom.
  Hmm…..Kanske skulle jag göra ett blogginlägg om min fetisch?

  1. Det tycker jag! Jag är inte så mycket för att döda folk, möjligen kan jag hota R då och då (ett par gånger om dagen). Men det är inte så allvarliga saker, utan ungefär ”om du inte ger mig en puss ska jag döda dig”. Anteckningsblock är bra. Har alltid minst ett igång!

    • Petterjuli 21, 2013 kl. 16:15
    • Svara

    Usch…. Vad puttenuttigt. Är du verkligen så mesig? 😀 Trodde du var en hårding i stil med:
    ”Nu kommer du hit och tar mig på vedspisen” Hehehe…. 😀

    Då blir det ett inlägg om anteckningsböcker och kanske även om knasiga böcker som du skrev om i vintras.

    1. En puss kan ju leda till så mycket mer, men kanske inte på en vedspis! ”Din jävel”, brukar jag nog lägga till efter hotet också. Puttenuttigt måhända, jag är inte alltid stenhård! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.