Veckans plus, vecka 30

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus tveklöst till min nya 60-talsservis, ”Grönett” från Stavangerflint, som jag fått av ”svärisarna”. De håller ju på att rensa ur sitt hus, och då blev den över – till min stora lycka! Den är så sjukt retro-snygg, och det var verkligen veckans höjdpunkt! Jag fick ju några tjusiga kjolar också tidigare i veckan, och dessutom en hel påse med nagellack i varierande kulörer av rosa och rött.

Grönett från Stavangerflint. Grön servis får veckans plus!

Älskaren R tog ett par lådor böcker, och gamla högtalarlurar till grammofoner från 20-talet som han har tänkt att göra något med. Helst vill han ha dem i fungerande skick, men jag tror att de skulle ramla ihop om jag körde Mötley Crüe i dem. Jag har ingen aning om var han har tänkt ställa dem heller (och inte alla böcker heller), men det får bli ett senare problem. Min fina servis får helt klart veckans plus, och jag tänker använda den flitigt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/veckans-plus-vecka-30/

2 kommentarer

  • piafiajuli 28, 2013 kl. 15:51
  • Svara

  Så grönt och så snyggt! Jag blir grön av avund! 🙂 Visst är denna färg någonstans emellan björk och lime? Man kan bara föreställa sig en och två sillbitar, ångande färskpotatis med dill, gräddfil och gräslök, serverade i dessa vackra! Supersnyggt!

  1. Bilden blev lite ljus, den är mer åt björk-oliv, lite sådär murrigt grön. En del är lite mörkare än andra, och jag gillar att allt inte är exakt lika! 🙂

   Jag brukar alltid bara ställa fram stekpannan på bordet, men nu ska jag minsann använda både uppläggningsfat och såssnipa – även om jag får diska mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.