Babblande, odjur och kläder

I går kväll åt jag kräftor igen! Det blir lite fel om jag säger att ”vi” gjorde det, för älskaren R grillade några korvar i stället, och åt en kräfta. Inte bra, han måste lära sig att äta de där djuren. Han tycker ju att de faktiskt är godare än korv, men han orkar bara inte hålla på att pilla med dem. Så han fick snällt sitta i en timme extra vid matbordet och vänta medan han lyssnade på mitt babblande – vitt vin är ju ett måste till finfina kräftor. Jag hade i alla fall jävligt trevligt, och han får skylla sig själv om han inte hade det.

Kräftor. Om babblande på en ensam kräftskiva.

Efteråt var det tänkt att vi skulle åka till människobyn och äta glass, men medan jag satt och pillade hade det blåst upp till storm, och regnet hängde i luften. Det åskade lite också. Vi skippade alltså glassen, och höll oss hemma. Kanske lika bra det. Jag klippte förresten hans hår (innan vinet), och det blev riktigt bra. Jag vill minnas att jag gav honom flera komplimanger för sitt snygga hår under allt mitt babblande – och jag försökte dessutom att kräva honom på pengar för hans uteblivna frisörkostnader. Det gick sådär.

Nu väntar en tur till den riktiga stan för att fika hos min fina farmor. Syrran och hennes dotter kommer också dit, så det blir nog fullt upp och mer babblande hela eftermiddagen. Ska kolla posten hemma och lämna av lite kläder. Jag skrev för ett tag sen om att jag alltid tar med för mycket kläder och att jag tänkte lämna lite hemma – och det gjorde jag också. Det var bara det att R tog med en hel del tillbaka när han åkte i förväg sist. Han rafsade ihop det vi hade tvättat och tog med allt. Jaha. Nytt försök, jag kanske kan få en glass i dag i stället.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/babblande-odjur-och-klader/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.