Inget funkar!

Det var helt tyst, lugnt och stilla hos mig på lantstället i dag. ”Svärisarna” är hemma i huset, älskaren R var på jobbet, och jag hade ryggskott. Solen sken och det var helt vindstilla på morgonen, så det var ett fint tillfälle för en liten promenad. Men sen blev det oerhört tråkigt, för inget funkar. TVn som hör till deras fastighet visar kanal 1, 2 och Kunskapskanalen. Ibland 4 och 6, men de försvinner då och då. Det gör de första tre också, och det var precis vad som hände när jag slog på TVn på eftermiddagen. Helt sjukt att det är så jävla dåligt om man inte köper till en box med kanalpaket. Det går faktiskt inte att se på TV, även om man har en och betalar avgiften.
Ledsen smiley, oro och ångest. Inget funkar!

Min dator havererade för någon vecka sedan. Den bullrar som ett litet kraftverk, och R har inte haft tid att öppna och kolla. Har lånat microdatorn till och från, men det går bara att skriva i ungefär fem minuter – sen lägger tangentbordet av. Fattar inte varför, och det händer precis varenda jävla gång jag startar den. Stänger jag av och sätter på igen så funkar det, men bara i fem minuter. Och det funkar jävligt dåligt när jag inte har något sällskap eller något annat att fördriva tiden med. Kan inte spela spel många minuter i taget, och dessutom vill jag skriva, och har mycket smågrejer att fixa med sidoprojekt.

Det här skriver jag från telefonen, men det är dåligt för händerna. Dessutom är det en massa saker bakom kulisserna i varje blogginlägg som jag inte kan göra via appen i telefonen.Förhoppningsvis blir det väl lite bättre i dag, om inte med TVn så kanske med datorn. Har ingen aning om hur jag löser det problemet, och jag klättrar verkligen på väggarna utan något som distraherar mig. Säkert nåt glapp någonstans. Inget funkar. Så här kan jag inte ha det särskilt länge till!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/inget-funkar/

2 kommentarer

  • Tant A.augusti 28, 2013 kl. 19:11
  • Svara

  Men Klara, varför skaffar du inte MAGINE? https://magine.com/se
  Man får tillgång till 31-32 kanaler (film, tv, serier) vi mobil-appen. Bara bläddra och titta tills ögonen trillar ut (eller ihop). Du kan ju också koppla ihop mobilen med teven, beroende på vad ni har för apparater dvs.
  Du får en gratis provmånad dessutom! Skulle inte klara mig en dag utan dem nu för tiden.
  Sen finns det ju en miljard olika gratis-sajter att se filmer på dessutom, gratis streaming (nej, inte nerladdning!) av aktuella biofilmer… Så tråkigt?
  Nej det behöver man inte ha alls! 😉

  Och angående datorn och tantentbordet. Är det Plug-and-Play på tangenbordet? Avinstallera det annars under Enhetshanteraren och gör om installationen / hämta nya drivrutiner. Ett nytt tangenbord kostar ju annars inte många kronor!?

  1. Tack för tipset, ska kolla på det! Här på lantstället är skulle jag kunna sno Rs iPad på dagarna, men TVn är från stenåldern så jag måste undersöka saken närmare. Orkar inte sitta och kolla på något särskilt länge i taget men det är skönt att ha något på i bakgrunden.

   Plug-and-Play låter som ord jag borde förstå, men allt tekniskt är lite som gammelgrekiska för mig. 😀 Det är en minilaptop, så jag skulle gissa att någon kontakt är lite glapp. R har lovat kolla på min riktiga laptop och se om det går att lindra kraftverksljuden några dagar. 🙂 Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.