Katt i hajkostym åker robotdammsugare

Här finns inget att se, bara en katt i hajkostym som sitter på en robotdammsugare som kör in i diverse väggar och hörn. Öhh, ja, hahaha!

 

Sjukt söt hajkostym faktiskt, tänk om det gick att få på mina luddskallar något liknande! Att katten bara sitter kvar där och gungar till lite varje gång dammsugaren krockar med en vägg eller något – bump! Haha! Den verkar ganska nöjd med tillvaron ändå, och det finns fler filmer där samma katt sitter i samma hajkostym på samma robotdammsugare.

Älskaren R körde den vanliga dammsugaren här i går kväll, och rengjorde alla ytor och fönster. Konstigt nog så blir min dator aldrig ren när han städar, men jag antar att jag klarar av att torka av den själv. Ska nog fixa till den i dag. Mina katter hatar dammsugaren. Den ena kan tycka att den är väldigt spännande att kolla på, bara den inte kommer för nära. Den andra avskyr den som pesten och gömmer sig helst längst in under sängen tills faran är över. Kanske en robotdammsugare vore något för lägenheten i stan? Om jag var helt ensam skulle jag inte ha något val, om jag inte vill dö under ett tjockt lager av damm.

En bra sån där kostar ju 3-4 gånger mer än en vanlig dammsugare, men för mig hade det absolut varit värt det. Dessutom är de tysta, och kanske katterna kan få skjuts om de ska någonstans. Visserligen utan hajkostym, men alla djur som åker omkring på en sån där ser ganska söta ut. Har du några erfarenheter av robotdammsugare?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/katt-i-hajkostym-aker-robotdammsugare/

2 kommentarer

    • piafiaaugusti 8, 2013 kl. 13:42
    • Svara

    Jadå, vi har en sådan! Den fungerar bra på helt fria golvytor, men fastnar i sladdar och förälskar sig i vissa möbelben och låga hyllplan… Hallmattskanten fastnar dammet i som den fått med sig i sin roterande borste. Betyg: nja sådär… För min del blir det den vanliga, pålitliga maskinen.

    1. Hmm, det låter ju sådär. Visserligen har jag inga mattor (förutom i badrummet) på grund av en katt som tror att de är ditlagda för att kissa på, så det problemet skulle jag ju slippa. Kan tänka att det är vissa problem runt köksbordet ändå! Tål ändå att tänkas på för framtiden. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.