Konsert och kyla

Mot stan! I kväll ska jag och R träffa fina vännen och ex-kollegan M, och så går vi och käkar på ett tapashak. Kanske häller i oss en pitcher sangria. Efter det rör vi oss mot Glenn Miller Café för att kolla in en kompis som sjunger med sitt band. Idel gamla bekanta och nya vänner, så det ska bli skitroligt! Det var evigheter sedan jag var på en bra konsert. Stället är dock pyttelitet, så vi ska försöka vara där i så god tid att det går att sitta någonstans, för det kan bli i stort sett omöjligt. Tror inte att jag orkar stå i mer än ett set…

Sen får vi se. Får vi sittplatser blir vi nog kvar där, annars kanske vi måste gå mitt i pågående konsert, men då hamnar vi nog någon annanstans en stund i stället. R skulle eventuellt träffa sin gubbklubb innan på eftermiddagen också, så han har fullt upp. Själv tänker jag ta en lång varm dusch i mitt underbara badrum (duschen rymmer åtminstone fem personer, men har aldrig blivit använd av mer än två i taget) när jag kommit hem, och göra mig så fin det går med trasiga händer och nackspärr.

Det börjar bli kyligt på lantstället nu, för när temperaturen knappt når över 18 grader på dagarna, och solen inte kommer fram, så blir det inte särskilt skönt i stugan. Det börjar alltså närma sig hemflytt, och så får vi åka dit på helgerna då och då i stället tills det inte går att vara där mer för i år.

Det ska bli ganska skönt, för det är varken särskilt kul eller behagligt att vara där ensam när det inte är sommar. Det är skönt där så länge det varar, men sedan blir det aningen för jobbigt för min kropp. Så nu ska jag njuta ett par dagar i stan och hoppas att det är aningen varmare nästa vecka!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/konsert-kyla/

1 ping

  1. […] Jaha, men jag frågade ju just en där, och det var inte så de sa… Gick tillbaka, fick köa i en kvart för att få det där papperet (och det var bara en person för mig, men säkert tio efter), och sen tillbaka till kassan för att till sist vänta på den i varuutlämningen. Alla var väldigt trevliga och så, men någon koll eller att kanske jobba bort köer lite snabbt var det dåligt med. Sen hem och lasta ur, R var sur som en citron, och jävligt tvär för att han började få bråttom. No kidding, jag hade sagt åt honom redan innan att han kanske borde välja en lite senare tid. Men 11.20 gick han hemifrån (fortfarande sur) och hade väldigt gott om tid. Puh, en riktig mardrömsmorgon. Resa, Ikea, sur och fel. Sen hade webbhotellet jag har bloggen på någon störning också, så jag fick en lätt panik innan jag upptäckte varför inget funkade. Nu ska det bli skönt med den där duschen… […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.