Lång dag, fin komplimang och lite grönt

Trött. Det blev en riktigt lång dag i går, och på kvällen var jag så trött att jag knappt kom ihåg vad jag hette. Men det var i alla fall kul! Mötte syrran i stan vid lunch, taxichauffören som körde mig trodde att jag var 23 år. Det är jag inte, så det är ju skönt att jag ser yngre ut än vad jag är i alla fall. Vi började med att käka lite, och sen gick vi runt på stan.

Syrran hade en lång lista med saker hon skulle köpa, och konstigt nog lyckades vi hitta i stort sett allt på listan! Det var allt från en duk till träningsskor och hårfärg, och så blev det en tur in på Myrorna där hon hittade en fin kavaj. Jag köpte en röd tröja där, och så en liten flaska med det här fina, bladgröna nagellacket från L’oreal!

Bladgrönt nagellack från L'oreal. Lång dag med shopping och mat.

Medan jag väntade på att syrran skulle betala inne på Intersport kom det fram en kille till mig och sa:

Ursäkta, men jag måste bara säga att du är jättefin!

Haha, så sött! Blev himla glad, för det är en så trevlig sak att få höra! Fler borde våga sig på att ge spontana komplimanger, oavsett vad det gäller. Jag gör det ofta, och det är kul att se hur människor lyser upp. På kvällen mötte vi upp R och mina föräldrar som kommit in till stan. Vi skulle ju bjuda dem på middag för att fira mammas födelsedag, så vi gick till en bra grekisk restaurang. Det jag åt var helt sjukt gott. Trerätters, halloumi till förrätt, svärdfisk till huvudrätt och hallon gratinerade med vit choklad till dessert. Och vin. Till och med pappa verkade nöjd, trots att det var utländsk mat!

Sen hem, och inte göra något. Länge, innan jag lade mig och grubblade. Riktigt lång dag. Hur som helst, i dag är jag, av någon sjuk jävla anledning, inte längre sjukskriven och ska infinna mig på Arbetsförmedlingen. Sen ska jag fika med bästa M som återvänt från Shanghai, så det är både asdåligt och riktigt bra i dag. Vi har inte setts sedan i början av sommaren, och det är helt fel att det har gått så lång tid. Det blir säkert en lång dag även i dag, på gott och ont.

 

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/lang-dag-fin-komplimang-och-lite-gront/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.