Namnsdag och presenter!

Jag hade ju namnsdag i går (jag heter ju faktiskt Klara, eftersom jag inte är den som gömmer mig bakom ett smeknamn som ursäkt för att säga puckade saker), och det var många som kom ihåg det och grattade mig! Tack till alla er! Jag har aldrig direkt firat namnsdagar, men det är ju nästan en större grej än födelsedagar i vissa delar av Europa. Kan de, så kan jag – allt värt att fira ska firas hädanefter. Till och med älskaren R kom ihåg det, och jag fick till och med presenter!

Fick presenter på min namnsdag, två chokladkakor, en blomma och två skruvar med distans!

Två chokladkakor med mina favoritsmaker, vit choklad och apelsinkrokant! Den senare råkar även vara Rs favorit, så vi får se hur mycket han köpte den för sin egen skull. Han köper aldrig godis till sig själv, men när jag köper något äter han upp det. Mycket fortare än jag. En chokladkaka kan räcka en vecka för mig, men på sin höjd ett par dagar för honom. Men det var min namnsdag och mina presenter, så med lite tur lämnar han det mesta åt mig. Han hade även plockat en liten blomma, och så fick jag två stora skruvar med distans.

Öhh, tack… Jag försökte komma på något användningsområde för dem, men han fick tillbaka den ganska snabbt. De skulle tydligen sitta på sommarens projekt – motorcykeln. Vi har förresten haft en liten 1X2-relaterad kris här hemma i dag, jag och katterna. Mer om det i morgon – den värsta faran är över nu.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/namnsdag-och-presenter/

2 kommentarer

    • Tofflanaugusti 14, 2013 kl. 12:20
    • Svara

    Öh, jag må ha ett alter ego, inte nåt smeknamn som jag gömmer mig bakom. Tofflan är ett egenpåkommet öknamn. Och förresten vet alla vem jag är – det tog en månad så… Med foton på mig själv på bloggen är det ju inte svårt heller att lista ut att jag är jag… 😉
    Namnsdagar är bra skäl att fira och choklad är ju aldrig fel!! God choklad, som du fick, allra minst!

    1. Nej, det är ganska lätt att ta reda på sånt om man nu vill. 🙂 Ja, jag sitter och avnjuter en bit just nu, mycket god!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.