Skor och förråd som fylls på

Jag har samlat på mig en himla massa skor, har jag märkt. Har ju tacksamt tagit emot allt som passar och ser snyggt ut av ”svärmor”, som har samma storlek som jag och dessutom inte kan använda dem längre på grund av diabetes och medföljande fotproblem. Inte heller har hon några döttrar, så det blir jag som blir den lyckliga mottagaren av alla fotdon. Jag har fått allt från enkla tofflor och tygskor att lunka runt med på lantstället, till supersnygga gympaskor och ett och annat par finare skor.

Jag gillar snygga skor, gärna med klack. Men de måste vara bekväma att gå i, eftersom jag får sjukt ont i att gå överlag. Fördelen med att behöva rullstol ibland är ju att jag kan dra på mig de snyggaste klackarna och sitta där och ha fina fossingar, utan att behöva ta ett enda steg i dem. För det är ju inte särskilt roligt att gå en hel dag eller kväll på stan med skor som har smala klackar och spetsiga tår. Och gympaskor till det här? Skulle inte tro det. Dessutom hatar jag alla sorters ballerinaskor, jag tycker att det är skitfult.

Arga Klara i rullstol. Om skor och rullstol

Och så är det sjukt fult när folk inte kan gå i dem utan stapplar fram, tar för korta steg eller vinglar. Man går alltid snyggare i skor som man bemästrar, punkt slut. Jag rensade ur garderoberna från massor av gamla skor som jag knappt använde när jag flyttade för några år sedan. Slängde och gav bort mängder med pjuck som härstammade från stenåldern, men nu verkar jag ha nästan lika många igen. Skillnaden nu är att jag har användning för alla då och då, och jag har betydligt fler anledningar att dra på mig ett par snygga dojor då och då. Det är bra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/skor-och-forrad-som-fylls-pa/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petteraugusti 23, 2013 kl. 15:55
  • Svara

  Läst följande på någon blogg för längesedan:
  – Mamma varför sitter hon i rullstol?
  – Hon kan inte gå.
  – Men hon har ju så snygga skor!
  Hahaha….. Så kan det bli när barn undrar. Tycker själv att det är snyggt att vissa rullstolskörande kvinnorr lägger energi på skorna. Har man benen kvar kan man ju göra dom fina även om dom inte funkar perfekt. Eller av annan anledning. Klackskor är snyggt.

  Håller med din åsikt om ballerinaskor även om jag vant mig vid synen. Fulast är det tillsammans med knälånga vita leggings. ;D

  1. Haha! Ibland kommer det ganska gulliga frågor, faktiskt! Knälånga vita leggings är aldrig snyggt heller, och i kombination med ballerinaskor är det gräsligt! Nä, tur att jag har annat att välja på.

  • plafiaaugusti 24, 2013 kl. 04:14
  • Svara

  Jag och mina VÄSKOR som aldrig…ehrm…finns då jag behöver dem. Varför anfaller de mig när jag ska iväg, typ 05.30 på morgonen? 😮

  1. Haha! Det är för att väskor är elaka och jävligt busiga, jämfört med skor som enbart är bra! Har aldrig haft någon väskfetisch, kör med en billig tills den är slut, sen byter jag till en annan billig. 🙂

  • Kängaseptember 17, 2013 kl. 23:54
  • Svara

  Kan verkligen förstå att mängden dojor växer trots att man ger bort då och då. Svåra att motstå helt enkelt. 🙂

   • Klaraseptember 18, 2013 kl. 09:08
    Författare
   • Svara

   Ja, visst är det! Tänk om förvaringsutrymmet var obegränsat… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.