Sommarens projekt för R

Återigen, apropå den där hjälmen: Jag har fått tillåtelse av älskaren R att visa upp hans sommarprojekt – och honom själv! Han har synts till här en gång tidigare (på två år och nästan 2500 blogginlägg), men det var bara ett par ögon som stack upp. Ingen linslus alltså. Hur som helst, i sommar har han haft ett projekt, nämligen att ägna sig åt den här grejen. Han älskar motorcyklar och kör gärna i skogen med endurohojar, och det här är hans allra första glidarhoj. Den införskaffades för några veckor sedan, och han köpte den för att bygga om den.Älskaren R och hans nya motorcykel - en glidarhoj som är sommarens (eller livets) projekt.

Notera att han använder den skitfula hjälmen, trots att han inte har fixat till den ännu! När han var ute och åkte med den på skallen så visade det sig i alla fall att den var aningen för liten för honom, och att det blir jag som får använda den när jag sitter på bönpallen baktill. Stolen för brudar, alltså. Hittills har han bara hunnit byta styre på hojen, men tydligen ska den bli matt svart i färgen, och en massa krom ska bort. Jag fattar inte varför, krom är ju snyggt! Nåja, hans projekt lär ta en evighet, jag låter honom hållas – annars blir han galen.

Hur som helst, när den här bilden togs skulle han ut på en premiärtur tillsammans med sin hojåkande pappa, de skulle åka längs några krokiga vägar i Södermanland och kolla på en gammal kåk. De är lite som far och son i ”American Chopper”, ni vet de där galningarna på Discovery? Det måste vara ett av de dummaste program som någonsin producerats. Ibland tror man att det ska flyga skiftnycklar genom luften här också, men det blir oftast bra till slut. Och om jag känner R rätt, så är det här ett projekt som aldrig blir riktigt klart.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/sommarens-projekt-for-r/

2 kommentarer

    • Tofflanaugusti 13, 2013 kl. 15:29
    • Svara

    Wow! Äntligen får vi läsare se R i helfigur och inte bara pannan! 😛 Hälsa honom att han är modig!

    1. Det ska jag göra! Han tycker nog egentligen att det är lite roligt, men det går inte att erkänna det. Han brukar skratta åt sig själv när han sitter på den där cykeln, för han tycker att han ser töntig ut. Konstigt att det går att visa upp, men inte en ”normal” bild på karln! :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.