Toppendag med fina kollegor

I dag var det en toppendag i Stockholm. Solen gassade och det kändes snarare som om sommaren var på väg att börja än ta slut! Jag tog mig ut på stan på förmiddagen, för jag hade en hel del ärenden. Började morgonen med smärtlindring, kaffe och lite bra musik (funkar oftast för att bli på lite bättre humör), och sen gav jag mig iväg till vårdcentralen. Den ligger precis i centrumet där jag bor, så jag tänkte spara ett par spänn på att gå in där i stället för att ringa.

Jag var nämligen tvungen att fråga vilken tid jag ska dit den 5 september – jag tror att jag blev så chockad över de drygt 70 dagarnas väntetid att jag glömt skriva upp det. Hade ett vagt minne av att det var på förmiddagen, men nu vet jag i alla fall exakt. Så otypiskt mig att inte ha stenkoll, men den här gången var jag nyopererad och hade precis pratat med Försäkringskassan när jag bokade tiden, så det var väl andra saker som virvlade i skallen.

Almanacka, kalender

Sen hoppade jag på tunnelbanan (!) för att åka till herr Pinto. På väg dit ringde han och meddelade att han hade fått en akut grej och var tvungen att skjuta upp mitt besök en vecka. Synd, för jag är ledbruten och har nästan panikont då och då, men jag får ändå komma dit en annan gång och det är jag glad och tacksam för. Jag tog en kort promenad i solen i ställen, och sen åkte jag till mitt gamla jobb och skvallrade lite över en kopp kaffe. Så himla mysiga kollegor, jag saknar dem alla. Hoppas att jag någon gång får möjligheten att jobba där igen, om än bara några timmar då och då. Sen taxi hem och fika på balkongen i strålande sol. Helt perfekt, en riktig toppendag!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/toppendag-med-fina-kollegor/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.