Två år med bloggen

I dag firar Arga Klara två år. Bloggen alltså, inte den arga och kritiserande sidan av mig. Jag har lyckats producera mer än 2500 blogginlägg, en del intressanta, andra helt menlösa, några väldigt relevanta och så självklart en hel del arga sådana också. Det är ett snitt på nästan tre och ett halvt inlägg om dagen, men jag insåg så småningom att det blev lite för mycket i början. Jag hade bara så otroligt mycket att skriva om, så då blev det så. Men folk orkade inte läsa så mycket, så nu brukar jag hålla mig till tre. Eller färre, om jag inte har så mycket att säga.

För ibland är det så, inspirationen tryter. Den kommer och går, men har jag lyckats knåpa ihop så här mycket innehåll på sidan på bara två år så är det ingen risk för att jag inte har något att säga de närmaste tio åren, i alla fall! Jag har ont, jag orkar inte fokusera eller sitta och skriva, jag kommer inte ut på så mycket roliga saker (hallå, inbjudningar?) och det händer faktiskt inte särskilt mycket sommartid. Jag är i sommarstugan, och missar mycket av allt kul som händer i stan. Men det är skönt, jag behöver vila upp mig, och jag älskar att vara här så länge det inte är för kallt.

blommande körsbärsträd, vita blommor på lantstället. Firar två år med bloggen.

När jag startade bloggen hade jag haft idéer länge, och jag hade mycket att säga om saker som är fel. Som att jag precis hade opererat ryggen för första gången och inte fick sjukpenning – eftersom mitt jobb var administrativt kunde jag tydligen jobba samtidigt som jag låg nedsövd. Såret hade knappt ens gått ihop när jag blev tvingad tillbaka till jobbet – vilket var en praktikplats. Jag hade precis blivit av med mitt andra nya jobb när jag fick diskbråck.

Mycket har hänt sedan dess. Jag har spenderat tiotusentals kronor på att försöka få någon slags kompetent vård eller smärtlindring, men eftersom det har visat sig att jag har en genetisk, kronisk sjukdom utan bot så är det knappt någon som ens vill försöka hjälpa mig. Så jag tuffar på och skriver om allt sånt skit här också, och så självklart alla puckade människor och företeelser som kommer i min väg. Stort tack till dig som läser och har hängt med i två år, hoppas att ni hänger med i fortsättningen också!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/tva-ar-med-bloggen/

7 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • monicaschaugusti 24, 2013 kl. 11:10
  • Svara

  Klarissima! Bra jobbat!

  1. Tack så mycket!

  • BloggNyheternaaugusti 24, 2013 kl. 17:07
  • Svara

  Idag på BloggNyheterna: Anna om förgänglighet, Arga Klara firar två år, Filippa hemma igen och Mona skurar sk*t

  • monicaschaugusti 24, 2013 kl. 18:24
  • Svara

  På Jordbruksverkets app Lärkvitter kan man lyssna på ett antal fågelläten t ex kornknarren som låter som när man drar upp en gammal väckarklocka. Och hur låter en sådan undrar alla ungdomar. Ta och lyssna på kornknarren!

  1. Haha, så smart! Det ska jag lyssna på. 🙂

  • Tofflanaugusti 24, 2013 kl. 19:19
  • Svara

  Grattis till dig – och till alla oss som får förmånen att läsa det du skriver! 😛

  1. Tack och bock!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.