Underarmsstöd upphämtat!

När jag var inne på mitt gamla jobb och fikade i måndags så passade jag även på att hämta det ett ergonomiskt underarmsstöd till datorbord, som fina vännen och ex-kollegan M hade köpt till mig för 40 spänn. Det kostade som sagt dryga tusenlappen att köpa ett sådant nytt, och hon hade hittat det på en kontorsutförsäljning. Nytt, inplastat, med kartong och instruktioner. Sånt flyt har man inte, men det är ju kul att det händer mig någon gång!

Ergonomiskt underarmsstöd

Nu saknas bara det höj- och sänkbara bordet, men det får bli en tur in på Ikea på väg hem från lantstället någon gång. Det verkar vara förbannad lögn att få tag i ett begagnat sådant, men jag antar att de är väldigt bra och att de som köper ett sådant gör det på grund av att de har ett behov av att använda det. Sådana behov går sällan över, och dessutom är det väldigt nyttigt att stå och jobba även om man är frisk som en nötkärna.

Min allra närmsta och käraste R skulle sponsra lite, och det är väldigt snällt. Känns i och för sig väldigt dumt att jag inte betalar för det själv, eftersom det bara är jag som kommer att använda det, men jag antar att jag får försöka svälja stoltheten, tacka och ta emot. Det kommer att bli alldeles fantastisk bra i mitt lilla hemmakontor med bordet, ett underarmsstöd och min mousetrapper. Självklart kommer det fortfarande att göra ont att arbeta vid datorn, men jag kommer att kunna variera mig mer och röra på mig mer. Allt för att fördriva tiden är bra, och ett lite skönare kontor gör det definitivt enklare för mig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/underarmsstod-upphamtat/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.