Veckan är sned

Tänk att det redan är fredag, jag har fortfarande tisdag eller onsdag i mitt huvud. Jag tror att det blev lite fel när jag var i stan helt solo ett par dagar. Visserligen var det väldigt skönt, men jag tror att de där dagarna blev en paus från resten av veckan. I alla fall i huvudet.

När älskaren R kom hem från jobbet i kväll blev det en flaska gott rödvin till maten – fick ett finfint dyrt Amarone-vin av gästerna förra helgen. R fick en Motörhead Shiraz. Man skulle kunna tro att det smakar bensin och tjack, men det är faktiskt inte så dumt som det låter.

På måndag kommer min förmodade arbetsförmedlare tillbaka till jobbet. Jag antar att hon har extremt fullt upp de första dagarna eller kanske hela, för hon har varit föräldraledig och haft semester. Undrar om hon ens hinner ta tag i mig som ärende, innan jag ska till läkaren på torsdag.

Vet ju i och för sig inte vad som händer på det första läkarbesöket, vi kanske inte hinner med ett dugg. Hon har fått mängder med journalanteckningar och utlåtanden skickade till sig, men jag undrar om hon har läst dem innan vi ses. Det brukar inte vara så – om jag utgår från de tidigare ställen jag kommit som ny patient till.

Hur som, det blir en hel del tid i stan veckan som kommer. Åker upp i morgon förmiddag och ska ägna kvällen åt förlustelser på hög nivå i stan med middag och konsert. På måndag ska jag till den behandlande läkaren, det som blev inställt i måndags, och så ska jag leka med bästa M helgen därpå. Har alltså flera saker att se fram emot – både viktiga, saker som är oroande, och saker som bara är helt nödvändiga för att orka med en tillvaro i tristess i övrigt. Det blir nog bra, nån gång.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/veckan-ar-sned/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petteraugusti 30, 2013 kl. 21:04
  • Svara

  Lemmy Kilmister. Vilken kille. Glömmer aldrig en konsert 1993-någonting när Motörhead lirade i ett gammalt plåtskjul i hamnen där jag bor. Satan i gatan vilket röj. hade jag inte haft öron hade jag smajlat runt.
  Kanske kan vinet få dig att uppskatta Motörhead om du nu mot förmodan inte redan gör det. 😀

  1. Haha! Självklart uppskattas lite Motörhead då och då, i måttliga doser är det hur bra som helst! För övrigt fattade jag från början inte varför han sjöng om ”no horses in the sky”. Öh, nä? :mrgreen:

  • سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خaugusti 31, 2013 kl. 02:20
  • Svara

  Är det musiken wsom uppskattas i måttliga doser, elelr vinet?? 😀

  1. Både och! :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.