Anställning med nya uppgifter

Första dagen på jobbet igen, alltså. Jag vet faktiskt inte vilken gång i räkningen det är som jag får en anställning på samma ställe. Femte, kanske? Inte för att det spelar någon roll, för jag är glad varje gång de behöver mig. Nu har jag fått en anställning i en dryg månad, till att börja med, sedan vet vi inget mer. Det beror på hur avdelningen ligger till vad gäller arbetsbörda och tidsplan. Och ekonomi, så klart.

Det var, precis som alla gånger tidigare, lätt att komma in i gamla rutiner och jobba i systemet. Den här gången är det dock väldigt annorlunda och nya arbetsuppgifter för min del. Nu har ni förmodligen inte längre möjlighet att få prata med mig om ni ringer in, för i min anställning ingår att jag mest ska göra pappersjobb. Göra utsökningar, skicka brev, informera volontärerna som kuverterar, och rätta fel. Noggrannhet är A och O, och det passar ju mig.

Dator, jobb

Fick en snabb genomgång av uppgifterna, som ska göras måndagar och torsdagar, och hädanefter får jag lita till lathundar som inte är helt kompletta. Jag tror inte att det ska vara några problem, men hade det varit en helt ny anställd hade det tagit veckor att komma så långt. Jag förstår att de ringde mig – för även om jag kostar lite pengar innan de eventuellt ansöker om lönebidrag för mig, så är jag en besparing många gånger om. Var trött som ett kadaver när jag kom hem, och gjorde inget mer på dagen. I dag är jag i alla fall vid liv. Det blir bra det här, ska försöka göra mig oumbärlig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/anstallning-med-nya-uppgifter/

2 kommentarer

1 ping

  • Tofflanseptember 24, 2013 kl. 09:11
  • Svara

  Kör hårt och lycka till!!! (Men ta inte ut dig helt, vännen!!!!)
  /Morsan eh, jag menar Tofflan

   • Klaraseptember 24, 2013 kl. 10:24
    Författare
   • Svara

   Jag gör det jag ska på den tid det tar, varken mer eller mindre än jag orkar! Haha, morsan! 🙂

  • Året som gått -december 31, 2013 kl. 10:14

  […] min nya arbetsförmedlare, mina papper var bortslarvade, men jag fick ett jobb på 25% på välgörenhetsorganisationen […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.