Bra dagar

Har haft två riktigt bra dagar nu! Självklart var det fantastiskt kul att få jobba lite efter nästan ett halvår, och så har det hänt andra fantastiska saker också. Efter jobbet var avslutat åkte jag direkt till Pinto & Co. och fick en fantastisk behandling med massage. Var helt slut när jag kom dit, och hade kunnat somna stående, men jag trippade därifrån med ett leende på läpparna. Ont nu? Javisst, som fan. Men just då var det så oändligt skönt.

Försöker att få älskaren R att massera mig, bara fem minuter om dagen, men det funkar dåligt. Han vill inte göra mig illa och vet inte riktigt hur han ska göra, men nu fick jag visat för mig hur han ska göra för att öppna upp ryggen lite. Och all beröring är bra, även om det bara är att få sina händer eller fötter insmorda! Lite daglig massage, eller professionellt en gång i veckan, skulle göra skillnad och kanske ge mig fler bra dagar vad gäller smärta.

Fotmassage

Sen fick jag besök av en av mina bästa vänner också, som råkar vara mitt ex. Vi skildes åt som goda vänner och det har bara blivit bättre med tiden, så det var hemskt kul att komma ikapp lite. Har inte träffats på evigheter, för han har bott kvar uppe i Norrlandet efter att jag flyttade därifrån. Han ska kanske jobba en del här i stan framöver, och åker hit igen redan nästa vecka. Hoppas på mer fika och prat då, för det blev bara en snabbis nu. Och nej, inte en snabbis på det sättet. Det skulle aldrig falla mig in, faktiskt. Han är mer som en bror, och det är jag väldigt tacksam över. Bra dagar, som sagt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/bra-dagar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.