Förvaring och en jävla röra

Det har blivit så mycket mer plats för förvaring på lantstället sedan vi gjorde om i sovrummet! Vi har två nya fullstora Billy-hyllor, och mina kläder får plats på två hyllor i den jag har bredvid sängen. Duger alldeles utmärkt för mina behov, för jag behöver inte hela garderoben hemifrån när jag är där. Och så har vi nya hyllor på väggarna.

Det frigjorde en garderob i hallen, och så hela byrån som jag och älskaren R har delat på. Han får ha sina motorcykelkläder och såna prylar i den garderoben i stället, för de brukar bara ligga i skitstora väskor i ett annat litet litet rum som det knappt går att komma in i. Vi renoverade det för två år sedan, med golv och rubbet, och det är riktigt fint. Pyttelitet. Det står bokhyllor längs väggarna, men golvet är så fullbelamrat med prylar att jag inte kan gå in där.

Förvaring och en jävla röra

Förhoppningsvis kan saker försvinna till soptippen in i de nya bokhyllorna, in i byrån och i garderoben, eftersom det nu finns plats för förvaring. Och nu håller han på att plocka ihop lite för att flytta hem. Men känner jag R rätt så fylls det snart på igen. Visserligen är en del av sakerna som står där ”sommarprylar” som kommer dit med oss – kylväska, kattburar och andra väskor – men det mesta verkar vara gamla ihoptejpade, söndertummade böcker och annat som måste sparas.

Jättestora högtalarlurar till gamla grammofoner, sjökort, barometrar och gamla telefoner. Och så det där jävla kassaskåpet, förstås. Ett i sommarstugan, och ett hemma. Det som står i stugan ser jag i alla fall poängen med, för inbrott i sommarstugor är inte särskilt ovanligt, och ingen orkar väl bära iväg ett 200 kilo tungt skåp. Inte för att det finns något av värde där, men datorer och sånt hamnar där när vi är ute, och tas hem när vi inte är där. Hur som helst, det finns mycket mer plats för förvaring, ändå är det rörigt. Han måste ha preussisk ordning i skallen för att fixa att ha alla sina prylar i en utifrån till synes jävla röra…!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/forvaring-och-en-javla-rora/

2 kommentarer

    • Farsanseptember 4, 2013 kl. 09:38
    • Svara

    Jag ser lite dåligt utnyttjad plats på golvet, och ännu mer om man stänger verktygslådan.
    Och ledig plats i bokhyllan!

  1. Haha! Det är mycket ledig plats i bokhyllorna, och de två i sovrummet är det inte mycket i heller. Stänger man verktygslådan kan man ju stapla ovanpå den också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.