Jobbet och klippning

Hej och hå, nu är jag framme på jobbet och börjar strax! Det var inga större problem att kliva upp i morse – jag lade mig dödstidigt i går kväll. Före tio. Visserligen låg jag där och vred på mig någon halvtimme, men det gör jag alltid.

Och jag är inte direkt trött direkt när jag klivit upp, för då är det annat (som gör ont) som besvärar mig mer. Och så har jag nog ett ganska uselt morgonhumör generellt. Men trött kommer jag bli, så fort jag har jobbat klart kommer jag att vara mer eller mindre slut som artist.

I min perfekta värld har jag planerat att åka och klippa mig efter jobbet, för det har jag inte gjort på hela sommaren. Sommarhår. Tänkte mig en lite annorlunda frisyr än den vanliga den här gången, eftersom det växer som något jävla ogräs (självklart utan ricinolja eller annat onödigt skit, det behövs bara näringsrik mat, alla bra vitaminer och ingen stress för att det ska växa). Älskaren R tycker att det är finare nu när det är oklippt, själv tycker jag att jag ser ut som en ovårdad svamp.

Sax och kam

Vi får se hur det går med det. Jag vill orka, för jag vill inte att det ska bli ett extra ärende in till stan någon dag. Visst kanske det skulle kunna vara trevligt, men sen är det ju det där med tålamodet när jag har bestämt mig för något. Det är lika med noll, saker ska bara ske på en gång! I morgon efter jobbet är nog inte ett alternativ, för då ska jag få behandling hos läkaren. Sååå… Vi får se. Nu ska jag göra lite nytta och förhoppningsvis dra mitt strå till stacken för en bättre värld.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/jobbet-klippning/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.