Kajak och slappande, eller skrattande

I går eftermiddag tog jag en taxi till älskaren Rs jobb, och så åkte vi tillsammans ner till lantstället. Det var toppenväder, och ”svärföräldrarna” hade slagit på elementen i stugan, så det var riktigt varmt och skönt när vi kom fram. Jag tänker ha en himla mysig helg, äta gott, dricka vin och bara slappa, och jag tänker göra mitt bästa för att R ska göra samma sak. Det kan dock gå helt åt helvete. Han har nämligen gått och skaffat sig en skitful grön kajak, med tillhörande våtdräkt och skor.

Han ser ut som en riktigt grodman i den, och jag garvade högt och länge när han modellade hur han såg ut i den. Rumpan blev i alla fall jävligt snygg, vad nu det spelar för roll – han ska ju sitta på den i sin kajak. Jag misstänker att han ska ut och paddla en sväng, och i så fall tänker jag gå ner på bryggan och försöka få honom att öva på att snurra runt. Det kan ju vara viktigt om man är ute och blir omkullsvept av en större båt, och dessutom lär jag får träningsvärk i magen av allt garvande när han övar.

Det är så långgrunt vid sjökanten, att det finns risk för att han fastnar med huvudet i dyn om han har för hög fart och är för långt inne vid land. Tur att bryggan är lång och jag har en kikare, haha! Jag har absolut ingen lust alls att prova hans kajak, för jag är livrädd för att hamna upp och ner och samtidigt sitta fast. Nä, båt och kanot är okej, men aldrig i livet att jag sätter fast mig i den där grejen. Vad ska du göra i helgen?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/kajak-slappande-eller-skrattande/

1 ping

  1. […] småningom stötta ett tak utanför förrådet. Jag gick ju och väntade på att han skulle paddla kajak, så jag skulle få nöjet att se honom försöka vända under vattnet se rolig ut, men tji fick […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.