Matlåda med många funktioner

Jag har en ny slags matlåda! Den är inte lika stor som en vanlig fyrkantig variant, och dessutom är den betydligt mer praktisk. Och ganska mycket snyggare. Den får lätt plats i handväskan, och är ordentligt tät – det läcker inte även om jag bara har vatten i den! Den heter Compleat energy booster, och kommer från underbara Enklare Liv. Så här ser den ut.

Lila Energybooster matlåda från Enklare LivJaha, tänker du kanske nu, den ser ju ut ungefär som en stor termosmugg. Och ja, det gör den faktiskt, men den är sjukt smart konstruerad. Den består nämligen av flera olika fack, och har en hållare för en sked om man behöver det med sig också, så den är oerhört praktisk. Man kan ha soppa, pasta, yoghurt eller vad som helst i det största facket, och sallad, krutonger, müsli eller vad man nu inte vill ha ihopblandat hela dagen i det mindre facket. Delarna går både att köra i microvågsugnen och i diskmaskinen.

Lila Energybooster matlåda från Enklare LivI de små grå facken ryms det en tepåse och socker om man vill ha det, och för min del är det en utmärkt förvaring för piller och medicin. Då slipper jag släpa på både matlåda och separat pillerdosa varje gång jag skulle behöva vara borta på jobb (om jag hade haft något). De har verkligen många bra och väldigt användbara saker på Enklare Liv, oavsett om man behöver smarta lösningar på grund av kroppsliga problem eller inte. Det finns massor av saker som passar de flesta, och jag rekommenderar verkligen att ni tar en titt i någon av butikerna (de finns, förutom internetbutiken, i Farsta Centrum, Täby Centrum, Skärholmens Centrum, Väla Centrum i Helsingborg, Frölunda Torg i Göteborg och på Charlottenbergs Shoppingcenter).


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/matlada-med-manga-funktioner/

16 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Farsanseptember 20, 2013 kl. 15:34
  • Svara

  How about Biffstek med mycket lök?

   • Klaraseptember 20, 2013 kl. 16:27
    Författare
   • Svara

   Om du delar biffen i mindre delar så är det no worries. Det går att packa mycket lök i botten.

 1. Den där skulle jag vilja ha bara för färgen på den haha. Ser ut att vara väldigt behändig och bra att det går att ha vätska i den, det brukar ju vara problem. Jobbade ju ett tag för drygt 11 år sen och hade mat med mig till lunch varje dag, ibland fick jag med mig soppa och det var ingen hit!

   • Klaraseptember 20, 2013 kl. 16:30
    Författare
   • Svara

   Visst är den snygg! Ska helt klart användas mycket i framtiden när/om jag jobbar! Tycker att soppa är bra lunch när man som jag inte jobbar mer än 4-6 timmar på en dag. Och bra höst-/vintermat!

 2. Jag letar efter en schysst Bentobox. Jag gillar det där med fack om man har med sig mat som innehålla olika fuktighetsgrad. Gillar inte när såsen skitar ner grönsakerna. Med fler fack kan man också ha med sig olika saker som man kan doppa käket i.

  Din termosmatlåda passar perfekt till bullens korv som kan stå i givakt i den där röret. 😀

   • Klaraseptember 21, 2013 kl. 12:03
    Författare
   • Svara

   Haha, ja! Fast jag gillar ju inte korv, det är vidrigt. Och du har helt rätt angående det där med sås och grönsaker – de har inte med varandra att göra!

  • Farsanseptember 21, 2013 kl. 14:28
  • Svara

  Fy fan för dålig korvkultur. Hur är prisnivån på den korv du ätit (smakat).
  Riktig korv är en delikatess!

   • Klaraseptember 21, 2013 kl. 14:33
    Författare
   • Svara

   Allt från billigaste mjölkorv till svindyra tyska wurstar. R älskar ju korv, så ibland äter jag för att vara snäll. I kväll blir det chorizo! 🙁

  • Farsanseptember 21, 2013 kl. 15:44
  • Svara

  😀

   • Klaraseptember 21, 2013 kl. 17:32
    Författare
   • Svara

   👿

 3. Finns hur mycket fin korv som helst, inte Bullens dock. Bara det är mer kött än tillsatser smakar det mumma. Starka korvar, korvar med kryddor, bacon eller ost. Det är bara att välja. Fina rökta finns det också om man inte köper i snabbköpet där det är rökarom tillsatt.
  Fin korv från slaktaren tillsammans med ett gott grovt bröd och öl är något man bara kan älska. 😀

   • Klaraseptember 21, 2013 kl. 17:33
    Författare
   • Svara

   Det här kan vi diskutera i oändlighet, jag kommer ändå aldrig att hålla med. :mrgreen: Korv är helt enkelt en tarm som smakar skit. 😀

  • Farsanseptember 21, 2013 kl. 16:29
  • Svara

  Instämmer helt och hållet 😀

   • Klaraseptember 21, 2013 kl. 17:34
    Författare
   • Svara

   Män…

  • Farsanseptember 22, 2013 kl. 00:13
  • Svara

  Mitt instämmande 16.29 gällde Petters inlägg kl. 16.04. INGENTING ANNAT ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

   • Klaraseptember 22, 2013 kl. 09:03
    Författare
   • Svara

   Ja ja. :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.