Nöjen och teknikstrul

Hade en fantastiskt härlig utekväll på stan i går! Det spöregnade ju hela förmiddagen, men när vi skulle ut på kvällen var det både uppehåll och sol. På med klänning och sandaletter, skippa allt vad rullstol och andra fula saker heter, och ut på nöjen! Jag hade i och för sig haft en del andra ”nöjen” tidigare på eftermiddagen, men det får ni veta sen.

Först åkte vi till Bolero på Klarabergsgatan och käkade – jag, älskaren R och vännen och ex-kollegan M. Det blev en stor, saftig biff med pommar och bearnaisesås, och dagen till ära tog jag en öl. De har riktigt sjysst mat på restaurangdelen där, både tapas och kött. Toaletterna däremot är sjukt äckliga – säkert på grund av närheten till Centralen och Plattan, så det drar ner betyget lite. Sen gick vi till Glenn Miller Café och trängdes med en jävla massa onyktra och buffliga människor. Såg en alien i form av en ballongfigur på vägen, den låg på gatan alldeles ensam.

Musiken med Sara Paues band var grym, vännerna som spelade var finfina och vinet var faktiskt inte alls dumt. Fick konstigt nog sitta ner i tre hela set av svängig jazz på ett pyttelitet hak, och det var väldigt njutbart, men med ett sting av avundsjuka. Mina händer gör alldeles för ont för att kunna spela en kväll, så jag får glädjas med andras framgång i stället.

Det är i alla fall helt klart min typ av nöjen, och med lite tur lyckas jag dra med mig R på fler saker. Han var imponerad, men blev plötsligt lite mindre sugen på att köpa ett trumset. ”Det är ingen idé, jag kommer aldrig att bli bra”. Nej, och? Man gör såna saker för att det är kul.

I dag vilar jag, och försöker komma på vad fasen det är för fel på min databas (eller mitt webbhotell). Nåt skit är det, för det är segt och en del saker ser helt plötsligt inte ut som förut, och det hände medan jag var borta i går kväll. Men vila kommer först, för det blev alldeles på tok för mycket i går. Inget morfin i världen kan hjälpa det, så sängen kommer väl till pass.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/nojen-teknikstrul/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.