Översvämning och inställda planer

Det var inte så skönt hos Dr. Feelgood i går, faktiskt. Det var tidigt på morgonen, och alla piller hade inte börjat verka ännu, så en del saker gjorde att tårarna bara rann. Tydligen är jag söt även när jag gråter, vad nu det spelar för roll egentligen. Dålig smärtlindring i kombination med att vara alldeles på tok för trött efter en lång dag på jobbet resulterar alltså i en pytteliten översvämning, och det ska jag försöka undvika nästa gång.

Han fick ändå en del gjort, rätade ut mig och löste upp lite muskelspänningar runt ryggraden. En del av musklerna där, vilka för övrigt jobbar 300% mer än hos alla andra, alla muskler och dygnet runt, är inte större än 2-3 millimeter i diameter. Svårt att komma åt på egen hand, alltså. Fick en ny tid om 10 dagar, och det där med att ta en sväng på stan efteråt och äta lunch någonstans var ju bara att glömma. Jävla skit, det var fint väder och jag ville verkligen göra det. Översvämning i tårkanalerna är dock inte så kul att gå omkring med.

Ögonfransar, gråta

Åkte direkt hem i stället, unnade mig att handla lite snabblagad och extra god mat för att fira in helgen och smärtan. Det känns betydligt bättre i dag, men än så länge har jag inget inbokat. Älskaren R åkte till lantstället i går efter jobbet för att jobba färdigt med allt målande, och han kommer hem i kväll. I morgon gör vi stan, så jag kanske eller hemma i dag. Har varit sugen på att måla något ett tag, men det har alltid kommit något i vägen. Problemet är alltid att komma på vad jag ska måla, men jag får väl leta efter något på nätet som skulle kunna bli en rolig liten akvarell. Lördag, helg, fest – det spar jag till nästa vecka. Vad gör du i helgen?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/oversvamning-installda-planer/

1 ping

  1. […] till Dr. Feelgood, och jag hoppas att han kan lösa det värsta i mitt ryggskott. Det lär ju bli översvämning alldeles oavsett. Det här är priset jag betalar för ett kalas och en övernattning, så det är […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.