Personal och packning

Har blivit inringd till mitt gamla jobb för att komma och styra upp saker på torsdag och fredag! De har någon sorts kick-off för all personal, och precis som vanligt kommer jag då och sköter det som måste göras varje dag. Fixar och donar med det som volontärerna inte kan eller får göra, och hjälper dem med eventuella frågor. Det blir mycket knappande på datorn, och sammanlagt ungefär åtta timmars jobb. Nästan heltid för mig, med andra ord.

Förra gången hade de något liknande, och då var allt ett stort kaos. Det fanns ingen skrivare som fungerade ordentligt, och jag skulle skriva ut 400 gåvobrev. Vanligtvis går det på en kvart, och man kan göra annat under tiden, men då tog det ett par timmar och jag var tvungen att dra i varenda papper. Det blev sjukt bråttom, för då – precis som nu på fredag – skulle jag till läkaren efteråt. Dessutom var jag tvungen att gå runt kvarteret för att hämta posten, för det fanns ingen receptionist.

Det ska bli kul att se om dataprogrammet de använder sitter i ryggmärgen, eller om jag måste fundera. En del saker har ändrats, och med tanke på att all ordinarie personal är borta har jag inga förhoppningar om att slippa hämta post och sånt. Vet inte om mina inloggningsuppgifter finns kvar, men det får vi prata om innan. Känns dumt att chansa. Det blir kul att göra något ett par dagar. Säkert väldigt jobbigt, och synd att alla vänner är borta, men kul.

Är på lantstället ett par dagar igen. Det är fint väder, och förmodligen sista tiden på året som det fortfarande är behagligt i stugan utan att behöva bylsa på sig och brassa på elementen, och det innebär också att det är dags att plocka ihop sommarens medhavda saker. För min del är det mest kläder och två katter med tillbehör, men älskaren R har nog så mycket att han måste åka ett par omgångar. En cykel eller tre, gamla telefoner att pilla på hemma, lådor med böckern och säkert en hel del annat från hans föräldrar. Och så alla chiliplantor, såklart. Många och stora…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/personal-packning/

2 kommentarer

  • Tofflanseptember 10, 2013 kl. 12:56
  • Svara

  Fixar du det där jätteintressanta jobbet åt mig dårå? Bara att klicka JA! på min ansökan! 😛
  /Propagandaministern

  • Klaraseptember 10, 2013 kl. 13:15
   Författare
  • Svara

  All ordinarie personal är borta! 🙁 Önskar verkligen att det blir något av det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.