Schema och cellprov

Det verkar ganska lagom att ha ett sånt här schema med två dagars jobb i veckan. Eller ja, det säger jag nu, när jag ska påbörja min andra dag, men det känns skönt att ha två dagar mellan tillfällena för återhämtning och diverse andra aktiviteter. Typ att skriva eller träna. Ändå känns det som om mitt schema är fullt den här veckan.

Laptop dator

Jag var ju ganska slut till att börja med, efter helgen på lantstället. Sen har det varit en hel del pappersjobb, avaktualisering från jobb- och utvecklingsgarantin, och i morgon ska jag till Dr. Feelgood. I går var jag förresten och gjorde ett cellprov, viktigt och ett privilegium att få det gratis med några års mellanrum. Visst, det är väl inte så jäkla kul att gå till gynekologen, men jag har varit med om betydligt mer smärtsamma och obehagliga upplevelser hos vanliga läkare. Så skippa inte sånt när ni får en kallelse, för det finns faktiskt absolut ingenting att vara rädd för. Det tar bara ett par minuter.

Tänkte inte åka iväg någonstans i helgen, förutom möjligen till stan för något äventyr. Kommer att ha ett par helger framöver fullbokade med fest, så det finns en del att se fram emot. Nu vill jag mest vila mig i form, för jag har en förkylning på G som aldrig riktigt bryter ut. Har till och från i en vecka haft halsont, feber, varit trött och haft allmän muskelvärk (utöver den vanliga). Det är illa varje kväll, men på morgnarna är jag ok. Än så länge. Nu: jobba!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/schema-cellprov/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.