Skönt att jobba!

Puh, vad skönt det var att sova! Det blev en lång dag i går, med tanke på att jag inte har gjort något liknande sedan i april! Hade förberett kvällen innan med matlåda, gjort frukost, lagt fram kläder och packat ett par inneskor, så att det egentligen bara var för mig att kliva ur sängen, käka piller, lirka på mig kläderna, hoppa i skorna (nja), ta påsen med sakerna och gå. Så gör jag nästan alltid, för jag vet aldrig i vilket skick jag vaknar.

Fick vänta en stund på taxin när jag skulle hem, så jag var inte hemma förrän efter fyra. Helt slut, men det funkade väldigt bra på jobbet. Mina nya uppgifter blev det dock inget av med i går, för det hade tillkommit fler grejer som det inte ens fanns lathundar till, så det var redan färdigt när jag kom på morgonen. Körde såna saker jag gjorde förr i tiden i stället. Lite registrering, lite telefon, lite listor att pricka av.

Jobb, skrivbord

Kvällen tillbringade jag med att slappa. Orkade knappt säga något, men det känns ändå helt okej. Det var både kul och skönt att jobba. Nu ska jag iväg ut på stan igen för ett möte hos Dr. Feelgood. Kanske tar jag en sväng förbi något trevligt café och unnar mig en lunch eller nåt när jag ändå är där – det var faktiskt väldigt länge sen. Det är i och för sig helt beroende på vad karln gör med mig, det kan gå hur som helst. Helst skulle jag ha stannat i sängen en timme till, men den lär ju stå kvar när jag kommer hem också. Min helg har ju börjat nu!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/skont-att-jobba/

2 kommentarer

  1. Känns igen det där med dagsformen som man ALDRIG vet hur den är 🙁
    Kram

    1. Nej, det är hopplöst! Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.