Trasig kropp och att distrahera plågor

Min stackars kropp. Hade jag vetat att jag skulle börja jobba i dag hade jag inte åkt ner till lantstället över helgen. Resa ner, att sova dåligt (gör alltid det första nätterna, dessutom frös jag) och att resa hem på två dygn är ingenting min trasiga lekamen hanterar särskilt bra. Jag fick beskedet när jag satt i taxin, så det gick liksom inte att vända heller. Nåja.

Kom hem i hyfsad tid i går kväll i alla fall, men jag mådde pyton i går. Dessutom har jag inte gjort ett enda jäkla dugg, så jag fattar inte varför jag ens skulle följa med till att börja med. Älskaren R har haft fullt upp precis hela tiden med saker jag varken har intresse av eller möjlighet till. Min kropp kan inte alltid, men jag vill göra en massa saker som inte blir av ändå – av andra anledningar. Nä, jag skulle ha stannat hemma. Det finns ingen anledning för mig att plåga mig genom resorna och dålig sömn bara för att inte ha något att göra.

Det är bara att bita ihop, jag sa ju att jag kunde börja i dag. Jag kunde ha sagt nej, för jag vet ju att återhämtningstiden för min kropp är dygn och inte timmar. När jag väl jobbar har jag fullt upp och kan distrahera mig med annat, och tiden lär gå väldigt fort i dag ändå. Ska eventuellt sätta mig in i nya arbetsuppgifter, och så ska vi prata detaljer om anställningen. Kanske en månad, kanske mer. I eftermiddag ska jag vila så hårt så ni fattar inte. Tänk död, nästan så hårt. Men jag är väldigt glad att det är första dagen på jobbet – för kanske femte gången?

Döskalle

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/trasig-kropp-att-distrahera-plagor/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanseptember 23, 2013 kl. 15:41
  • Svara

  Hoppas du orkar! Det verkar roligt på ditt jobb, juh!

   • Klaraseptember 23, 2013 kl. 16:08
    Författare
   • Svara

   Det är roligt! Jag önskar bara att jag hade stannat hemma i helgen innan, men nu får jag vila upp mig så jag är pigg på torsdag!

  • Camilla Boktober 1, 2013 kl. 18:03
  • Svara

  Hej, jag kom in här lite spontant. Jag tyckte din bild där du krossar rullstolen var så bra!! Jag har nu suttit och läst runt en massa här på bloggen och läser att du också har EDS! Kände igen mig i texterna du skriver. Ville egentligen bara skriva det. Kämpa på!
  /Camilla

  1. Hej Camilla och tack! Vad kul att du gillar bilden, det finns de som inte läser så noga, bara ser bilden och tycker att det är hemskt stötande att jag slår ner en funktionshindrad! :mrgreen: Kikade in hos dig också, lycka till med operationen och som sagt – kämpa på!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.