Trött och besviken

Åhhh, vad trött jag var hela dagen i går! Sov superdåligt, för jag drack ett par glas vin och tog därmed ingen sömntablett. Det var kallt och fuktigt i sovrummet när vi gick och lade oss, så jag låg och frös bra länge innan jag somnade. Vaknade flera gånger under natten och antingen hade ont, var kissnödig, frös eller hade huvudvärk. Sen på morgonen var det så varmt i rummet att jag höll på att få värmeslag – varför kunde det inte bara ha varit lagom varmt hela tiden?!

Gjorde nästan ingenting på hela dagen. Fikade med ”svärmor” och pratade ikapp, medan älskaren R höll på med målning av fönster, tätning av dörr och så gjöt han några betongklumpar som ska ner i marken för att så småningom stötta ett tak utanför förrådet. Jag gick ju och väntade på att han skulle paddla kajak, så jag skulle få nöjet att se honom försöka vända under vattnet se rolig ut, men tji fick jag.

Efter middagen var det dags, och när han hade dragit på sig sin neopren-groddräkt frågade jag om han skulle paddla direkt. Nja, han skulle fixa något först, men han skulle säga till när det var dags.

Sen lade jag mig i soffan en stund för jag var så trött, och efter en halvtimme reagerade jag på att jag inte hade hört något på en lång stund. Han var borta. Efter ytterligare någon halvtimme kom ”svärmor” över och berättade att han hade paddlat iväg för länge sedan, och övat sina snurrningar och vändningar utan mig! Va!? Det enda jag hade sett fram emot att gå ut och göra på hela dagen! Suuuur.

Han fick höra precis hur sur jag blev, sen låste jag dörren och lät honom pinas i en minut innan han fick komma in. Tur att jag inte är långsint i alla fall. Kvällen blev bättre, men för att sammanfatta dagen – jag var jävligt trött och gjorde inte ett dugg.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/trott-besviken/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.