Uppdaterad på huvud och jobb

Det var en bra dag i går! Visserligen var jag helt jävla sopslut när jag kom hem, och i dag är väl inte direkt någon toppendag hittills heller, men det var väldigt skönt att göra lite nytta på jobbet. Och det var kul att träffa gamla bekanta volontärer och bli uppdaterad kring deras förehavanden. Jobbandet var det absolut inga problem med, förutom att mina gamla inloggningsuppgifter inte fanns kvar. Men inte ens det var ett problem – jag lånade helt enkelt någon annans.

Problemet när man har varit borta ett ta är ju att en del rutiner och policies ändras kring gåvor (jobbar på en välgörenhetsorganisation) och det som är mest akut ändras ju då och då. Nu var det ändå inga tvivel om vad som prioriteras, för vem har inte hört om den katastrofala situationen för många människor i Syrien? Någon rutin kring skatteåterbäring i samband med gåvor är uppdaterad och ny för mig, men det var inga konstigheter.

Syrien med flagga. Uppdaterad på jobbet.

Jag tog mig faktiskt iväg till frisören efteråt också. Mitt hår såg ju ut som ett svampmoln med begynnande hockeyfrilla i nacken innan, så det var skönt att få det åtgärdat. Sisådär fyra månader sedan jag klippte mig. Har trimmat det själv några gånger, men att tunna ur det och klippa upp det kan jag inte göra själv. Min frisör är grym. För 280 spänn för tvätt och klipp vet hon precis hur jag vill ha det, och gör det perfekt. Hoppas bara att jag inte får något infall att raka av mig alltihop nu bara, för det har jag ju fått förr… Uppdaterad både i huvudet och på jobbet – bra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/uppdaterad-pa-huvud-jobb/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.