Ursäkt och stadsmys

Ja, man blir lite less när sidan kraschar av en automatisk uppdatering till ett plugin. På en helg, så att det inte går att få så mycket hjälp. Oftast när min sida är nere beror det ju på något jag har gjort fel (programmering är inte min grej), men den här gången var jag ganska oskyldig. Jag lär mig mina läxor, en efter en, och kan bara be om ursäkt för eventuella olägenheter.

Jag har haft skittråkigt utan bloggen, även om det inte ens varade i två dagar! Var ensam hela lördagen, så då blev det mest läsning och diverse slösurfande. Pappersjobb och betalning av räkningar. I går kom älskaren R hem med mängder av kartonger och grunkor från lantstället, men vi lät allt vara och drog ner på stan i stället.

Eftersom jag skulle jobba i dag då tog vi rullstolen, och det var riktigt skönt. Käkade japanskt, jag åt yakiniku eftersom jag avskyr vinäger i mat – och det är det ju i sushi-riset. R tog också en yakiniku, och 12 bitar sushi, haha!

Sushi

Kollade på böcker, dreglade över fina klänningar, köpte en födelsedagspresent till systerdottern (trots att det är ganska länge kvar till den stora dagen), kollade om det fanns något vettigt på bio. Njae. Strosade mest runt och hade det trevligt. På väg hem tröttnade jag totalt på mänskligheten, som inte inser att det får plats två barnvagnar/rullstolar/rullatorer i hissen om inte alla vuxna i sällskapet åker med. Så jävla onödigt, när det är lång kö och det finns en rulltrappa precis bredvid. Få en ursäkt? Aldrig.

Att dessutom hamna bredvid någon gröna vågen-familj på tunnelbanan, som lät sin unge gasta och härja utav bara fasen gjorde inte saken bättre. Det var jävligt skönt att komma hem. Hade en soft kväll, plockade undan lite saker och förberedde för i dag. Har redan jobbat klart för i dag och kommit hem, så nu är det vila som gäller. Och skriva ikapp lite…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/ursakt-och-stadsmys/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanoktober 1, 2013 kl. 08:52
  • Svara

  Det är ALLTID skittrist när din blogg blir besatt, för det är inte många bloggar som har den kvaliteten som din har! Igår var den besatt igen, men jag ser till min glädje att prällen jag sände har utfört sin exorcism med bravur!

  Pilla nu inte på nåt så att bloggen dyker igen!!!

  1. Hahaha, tack! Jag ringde efter den bästa utdrivaren i går, när webbhotellet inte svarade på mail efter två dygn. Då gick det på fem minuter… Men det är ju roligt att pilla! Och så har man lite tråkigt och vill testa eller lära sig något nytt, och så… 🙁 Jag lovar att jag ska försöka hålla mig undan från all kod och alla plugins!

  • Tofflanoktober 1, 2013 kl. 15:43
  • Svara

  Ja det får du verkligen LOVA att försöka göra!!!

  1. På hedersord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.