4 år

Ja, i dag firar alltså jag och älskaren R 4 år, så i eftermiddag ska vi gå på en restaurang i stan och moffa i oss kött i obscena mängder. Sen tar vi nog en promenad till vårt ställe och hånglar lite, det är ett hörn vid en låsaffär på Södermalm. Det var där det startade. Det har inte varit särskilt många gupp på vägen den tid vi varit ihop, för jag är inte den som bråkar, och inte han heller. Vi kan tala om för varandra när det är något vi stör oss på, vi kan ändra på saker vi gör om det är ett irritationsmoment, och vi båda inser att såna saker har ingenting med den man är som person att göra. Vi är nog rätt bra på att både ge och få kritik.

Lås som ser ut som ett hjärta. 4 år med älskaren R.

Det kanske är ett vinnande recept. Att hålla inne med saker och hoppas att de ska gå över, eller att vara sur och irriterad på någon utan att ta tag i problemet, är det inte. Visst, 4 år kanske inte är så länge i en del människors ögon, men jag kan garantera att 4 år med mig är det. Jag behöver mycket hjälp, eftersom det är mycket jag inte klarar själv, och jag orkar inte så mycket. En del dagar efter jobbet orkar jag knappt prata.

Och det är helt okej för honom. Det är skönt att bara ha någon i närheten, även om man är i olika rum eller gör helt andra saker. Han är ju till exempel grymt ointresserad av mitt bloggande (läser sporadiskt, kommenterar aldrig), men jag sitter gärna och skriver eller surfar själv medan han är ute och springer eller läser en bok. Inte för att jag tror att han kommer att läsa det här, men om han gör det – tack för 4 fina år tillsammans, gullet.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/4-ar/

2 kommentarer

    • Tofflanoktober 13, 2013 kl. 15:13
    • Svara

    Grattis till er!!!!!

    1. Tack snälla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.