Barn som ringer på dörren och läkarbesök

I dag är det alltså Halloween! Ve och fasa om några barn kommer på fredag, eller ännu värre lördag (eftersom det är Alla helgons dag) och ringer på för att tigga, för då finns det minsann inget godis kvar här. Visserligen tänker jag inte ha något pynt vid dörren, så alla med lite vett har lärt sina ungar att då firar man inte, och alltså knackar man inte heller på, men jag kan tänka mig att vara generös om det är någon som har ansträngt sig lite med utspökandet. Även om mamma eller pappa kommer att få höra vad som gäller, om de följer med.

Nej, ni vill nog inte egentligen knacka på här. Jag är snäll mot barn, men jag firar inte och vill helst inte bli störd av folk jag inte känner efter en dag med läkarbesök och en jävla massa pappersjobb, för det är vad jag kommer att ägna mig åt i dag. Dessutom vill jag käka upp allt godis själv efter det. Om ett par timmar går jag ner till Vårdcentralen. Jag har sju punkter på listan över saker vi måste göra, allt från det viktigaste (intyg för ansökan om sjukersättning) till mediciner, remisser, och diverse annat. Jag har tur om vi hinner hälften. Sen vet jag inte. Klä ut katten kanske?

Min svarta katt Bacon

Nej, det hinns nog inte med. Har miljarder jobbiga saker att ta tag i och göra efter läkarbesöket – om jag får mitt intyg. Skönt att jag är ledig i morgon också, för jag kommer inte att orka med allt i dag. På lördag ska jag till syrran och hänga med hennes barn. Vi ska nog mest leka och pyssla, om jag känner henne rätt. Kul, och skönt att få göra något heeeelt annat ett tag! Ok, dags att börja. Med nåt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/barn-som-ringer-pa-dorren-och-lakarbesok/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanoktober 31, 2013 kl. 17:26
  • Svara

  Söt kisse! Och du: godiset vill jag ha för mig själv jag också! Jag öppnar INTE om det plingar på dörren!

  1. Ingen har varit här ännu! Vi bytte portkod för ett par dagar sen, det kanske hjälper… 🙂

  • Farsannovember 1, 2013 kl. 00:12
  • Svara

  Katter är riktigt läskiga!

  1. Ja, jag är livrädd nästan hela tiden hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.