Den kungliga vigseln

Hade en till konstig dröm! Prins Carl Philip skulle gifta sig med någon, som inte var den där Sofia han har hängt ihop med ett tag. Av någon anledning var jag precis på plats i anslutning till vigseln, jag tror att jag hade någon slags funktion på tillställningen. Det var självklart i Storkyrkan, och när brudparet tågade in gick brudens föräldrar bakom. Men både bruden och föräldrarna hade varsin cigarett i munnen, och alla tre kedjerökte genom precis hela vigseln. Här är förresten prinsen vid domarbordet på Årets kock i vintras.

Årets Kock 2013 final med Prins Carl Philip. Drömde om den kungliga vigseln!

De fimpade på golvet, och folk blev både äcklade och störda, men ingen vågade riktigt säga något – förutom det missnöjda mumlet i kyrkan. När vigseln var över och de tågade ut ställde sig brudparet vid sidan av en stund så att alla gäster skulle gå ut. Jag var fortfarande precis bredvid, och då såg jag något konstigt. Jag tror inte att Carl Philip märkte något, men när bruden pratade enskilt med sina föräldrar ett ögonblick så förändrades alla deras ögon till att bli gula, och deras pupiller ändrade storlek och form. Hmmmm.

Han gifte sig alltså med någon sorts utomjording, var min första tanke. Men det var inget konstigt med det, han får väl göra som han vill. Kommer ihåg att jag tänkte att om utomjordingar försöker ta över det svenska kungahuset är det inte mitt problem, och jag trodde inte att någon skulle ta mig på allvar om jag berättade det. Folk i allmänhet var ändå så missnöjda med hans val av kedjerökande familj, att det skulle ligga honom i fatet ändå. Ja, det gjorde jag i natt. Vad gjorde du?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/den-kungliga-vigseln/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petteroktober 29, 2013 kl. 09:47
  • Svara

  Jävlar vad utomjordingar det finns där jag bor. Här kedjeröker alla ungdomar. Jag visste väl att det hade sin förklaring. 😀

  Själv somnade jag tidigt på grund av att strömmen gick vid 18.40-tiden. Innan jag somnade blickade jag ut över staden och konstaterade att det är jävligt trevligt när inte all jävla mysbelysning i trädgårdar och på hus lyser.

  Det gick ju för fan att se alla stjärnorna på himlen. Jag tror inte att folk vet hur vacker natthimlen kan vara. Alla jävla trädgårdslyktor och annat krimskrams som lyser gör att man inte längre ser stjärnora. Jag mumlade och förbannade alla idioter som är mörkrädda. Sen somnade jag och drömde nog inget. Jag kommer i alla fall inte i håg något.

  1. Det låter mysigt! Det är faktiskt riktigt härligt när det är helt kolsvart runt omkring, så att man kan se allt det vackra där uppe. Sitter ute och kollar uppåt på lantstället ibland när det är mörkt, och det är väldigt trevligt. Bättre tidsfördriv än att gå på en kunglig vigsel också!

  • piafiaoktober 29, 2013 kl. 15:25
  • Svara

  Hehe…lite Allhelgonaaktig dröm! Jag var med i en sladdande och senare krockande buss, varvid jag slungades ut genom ett passagerarfönster. Väl på marken upptäckte jag att ett av bussdäcken hängde runt min hals… så jag skrattade glatt åt det hela och hojtade till mina kompisar: – KOLLA! Fota nurå för helsike så vi har bevis!!!! Jag var helt oskadd och fnissig…?!?

  1. Haha! Låter ju som en ganska rolig krock, om det nu finns några sådana! 🙂 Ett bussdäck runt halsen, det måste ju väga hundra kilo! Haha! OM det nu skulle hända på riktigt vill jag se fotobevis.

  • Petteroktober 29, 2013 kl. 17:50
  • Svara

  Jag har haft en rolig krock en gång. Visst blev bilen skrot då den träffade en gärdsgård någonstans på landet. Än idag kommer jag ihåg jag medan bilen var på väg mot stenmuren tänkte att nu ryker bonusen. Hahaha…… Jag minns även hur blinkersglaset flög i småbitar och lyste upp som ett fyrverkeri i mörkret.

  Jag blev inte skadad då jag bara slog i huvudet men bilen fick sig en rejäl törn. Gick att hjälpligt köra hem men hamnade senare på skroten. Jävligt synd med tanke på den tigerrandiga överdragsklädseln sätena hade. 😀

  1. Men jävlar! Hahaha, bonusen måste varit viktig! Och tigerrandig klädsel, måste ha varit ett riktigt lyxåk! :mrgreen:

  • Petteroktober 29, 2013 kl. 18:33
  • Svara

  Jajamän, tyskt vrålåk med 3 bokstäver som gärna användes av en tysk terroristgrupp med samma 3 bokstäver. Hahahaha….

  Det var långt innan detta bilmärke blev en pizzaracer eller statusmärke hos uppnosiga brats och snorvalpar. Tigerrandig överdragsklädsel må kanske inte vara speciellt uppskattat idag men då det begav sig var det högsta mode. 😀

  P.S Bonusen försvann aldrig men nog fasen var det lite kul att jag tänkte mer på det än om jag skulle överleva. Hahaha. D.S

  1. Wow, du måste ha varit jävligt cool. 😀 Det är lustigt vilka konstiga grejer som dyker upp i huvudet när man samtidigt förstår att ”jaha, nu går det åt helvete”. Det är liksom då man märker vad som egentligen pågår där inne, haha!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.