Fel dag och frusen

Onsdag, alltså. Jag är fortfarande nästan övertygad om att det egentligen är tisdag, eftersom jag jobbade på fel dag. Det blev inte så mycket gjort för min del på jobbet i går – i alla fall inte av det jag vanligtvis gör. Stod och sorterade en gigantisk hög med fakturor i stället, för det är sådant som behövs göras också. Det nya datasystemet fungerade inte (jag vet inte om någon hade förväntat sig att det skulle fungera), så efter lunch återgick vi till det gamla vanliga, och då fanns det helt plötsligt massor för mig att göra. Synd att jag slutade då bara…

Det var skitväder också, så jag hade ingen lust att gå på stan och invänta älskaren R efter jobbet. Han skulle nämligen dit mitt på dagen för att skriva något teoriprov för tung lastbil, och det skulle ju kunna ha varit trevligt att ta en fika någonstans innan hemfärd. Men nej, jag frös och var allmänt ynklig efter jobbet. Dessutom hade jag sovit ganska dåligt, så jag åkte raka vägen hem, kokade te och virade in mig i en filt i soffan.

Heat Holders filt från Clas Ohlson

Det blev alltså inte särskilt mycket mer gjort på kvällen – inte av mig i alla fall. Lade mig i sängen och somnade en kvart medan R lagade mat, och jag var verkligen helt djupfryst. Det var ju inte direkt kallt varken inne eller ute (22 respektive 10 grader), men jag antar att det berodde på tröttheten. I skrivande stund är jag faktiskt inte alls särskilt kall, men jag måste ut och älga runt lite för att röra på kroppen senare i dag. Ska hämta ut ett paket också. Det blir vinterjacka, thermoleggings, nya skorna, halsduk och handskar på, bara för att vara på den säkra sidan. Mina fina vantar ligger ju kvar på jobbet sedan i går… Ja, hur som helst, det var fel dag i går, bara att hoppas att det blir mer rätt i dag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/fel-dag-frusen/

2 kommentarer

    • emelieoktober 23, 2013 kl. 11:36
    • Svara

    Jo du! Du var med mig på teater i natt! Vi drack vitt vin och hade vackra hattar på oss! Själva föreställningen var inte så bra.. (jag undrar om den här drömmen speglar att jag såg det hiskeliga programmet Hollywood-fruar igår…)

    1. Åh så trevligt! Vitt vin och lustiga hattar är alltid en bra kombination! Själv drömde jag att katten hade kissat i taket. Fråga mig inte hur…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.