Frimärken med kakmotiv

Jag fick väldigt fina frimärken sist jag handlade dylika (efter att Försäkringskassan slarvat bort mitt medicinska underlag till sjukskrivningen och jag var tvungen att skicka in det igen), det var med kakor på. Visserligen är ju dagens frimärken ingenting sett ur ett konst-perspektiv, om man jämför med de vackra etsningar som gjordes och trycktes upp förr, men jag är både nöjdare och gladare med självhäftande frimärken än med sådana man måste klicka på. Fy.

Frimärken med kakmotiv

Ganska söta, faktiskt. För övrigt så avskyr jag att det inte går att sköta en del grejer över nätet. Min signatur med e-legitimation borde gälla lika mycket som ett papper jag skickar in och skriver under. Det har ju blivit minst ett sådant i månaden gällande aktivitetsstöd i flera år, och dessutom måste man beställa hem blanketterna som skickas med post. För ett och ett halvt år började Försäkringskassan jobba med att det skulle gå att fylla i blanketter online, och  det skulle ha varit färdigt i våras. Men nej, det går inte. Det gäller bara enkla blanketter med bara en signatur och utan bilagor som ska kunna fyllas i, och någon sådan har jag nog knappt aldrig använt.

Visserligen kan läkare skicka in medicinska intyg direkt till Försäkringskassen efter läkarbesöket, men jag har märkt (väldigt tydligt) att Försäkringskassan har lyckats slarva bort sådana också. Eller om det är läkarna som glömmer att skicka in det, vilket inte är helt omöjligt heller. Oavsett vilket så är det jävligt dåligt att saker försvinner – och även brev försvinner ju ganska ofta. Anmärkningsvärt ofta, tycker jag. Slöseri med fina frimärken med kakmotiv, slöseri med pengar och slöseri med de dagar det tar att skicka breven fram och tillbaka. Skärpning, alla ni yrkesgrupper som fått sig en känga och känner sig träffade av det här!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/frimarken-med-kakmotiv/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Fina frimärken!

  1. Ja, de ser goda ut! 🙂

  • piafiaoktober 17, 2013 kl. 12:57
  • Svara

  Men tänk om de smakar lika gott som de ser ut? 🙂

  1. Blir jag tillräckligt hungrig får jag väl helt enkelt prova. Men det borde gå att hitta billigare pappersbitar att äta, kan ju rita en kaka på dem…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.