Håret på ända och annat åt rätt håll

Alltså, mitt hår. Jag fattar inte hur jag lyckades få det att se någorlunda normalt ut, för när jag vaknade i morse stod det rakt upp på ena sidan av huvudet. Jag tvättade håret i går kväll när jag duschade, men jag måste ha gnidit huvudet mot kudden på ett jävligt konstigt sätt. Det såg inte klokt ut. Tur att det går att forma det lite hur som helst med vax – hade håret varit längre hade jag inte haft något annat val än att skölja håret igen.

Urban molding paste hårvax. Håret på ände!

Jag har ganska många dåliga hårdagar just nu, för det är liksom mellan två frisyrer. Lite för långt för att vara kort, och alldeles för kort för att ens vara en tillstymmelse till långt. Det ska absolut inte bli särskilt långt, men det ska bli en annan frisyr. Kanske. Om jag inte gillar den när det är klart så klipper jag av skiten igen. Eller rakar av alltihopa. Men även om jag har dåliga hårdagar, så har jag väldigt bra jobbdagar, som i dag.

Min chef har frågat om jag vill fortsätta min anställning på 25% till och med den sista december, och det vill jag självklart! Det rörde sig ju bara om fem veckor från början, den här veckan och nästa hade varit mina sista två i så fall, men nu får jag alltså vara kvar i två månader till. Det känns fantastiskt skönt att slippa Arbetsförmedlingen under den här tiden.

Om det sedan visar sig att jag inte får sjukersättning på 75% som jag ska ansöka om (besked dröjer 3-4 månader enligt hemsidan), så blir det dock problem. Då kommer jag att ha haft en inkomst på knappt 5000:- före skatt i månaden sedan slutet av september till och med ungefär februari nästa år, eftersom jag inte får aktivitetsstöd i och med att jag är sjukskriven. Kul att inte veta… Nåja, jag får glädjas åt det lilla!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/haret-pa-anda-annat-at-ratt-hall/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.