Helg och lön!

Aj. I dag är ingen bra dag, men min helg har i alla fall börjat. Det var väldigt kämpigt sista timmen på jobbet i går, när huvudvärken började komma tillbaka och jag knappt kunde gå längre. Men en timme går att härda ut, så sen åkte jag. Det blev inte raka vägen hem, för jag var tvungen att hämta det där paketet (som jag inte gjorde i onsdags), men sen hälsade på min sköna säng. Sov inte, utan låg där och skrev och slösurfade. Resten av dagen och kvällen…

Men nu har jag alltså helg! Ingenting är planerat ännu, men jag hoppas att jag ska dra omkring med älskaren R någonstans och se något jag inte har sett förut. Har ingen aning om han har tid, lust eller andra planer, men något roligare än att sitta hemma måste vi göra. Han storhandlade i går kväll, utan mig. Fy fasen, vad skönt att slippa. Ungar överallt som inte ser var de springer, vuxna som inte bryr sig om vem de kör på med sin jävla kundvagn, och matvaror som står längst ner eller i en frys dit jag inte kan nå.

Kundvagn, handla

I kväll blir det nog ingenting i alla fall. Möjligen en promenad eller kanske en film. Har inte sett en film på evigheter, och jag vill ju fortfarande gå på bio inom en inte alltför avlägsen framtid. Nu blir det kaffe och lite manikyr, sen väntar en bunt räkningar. Och så ska jag njuta lite av att se min första insättning på kontot märkt ”lön” på evigheter.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/helg-lon/

2 kommentarer

  • Madelene G on oktober 25, 2013 at 20:23
  • Svara

  Du har varit jätteduktig idag som kämpade o fixade den där sista timmen!
  Styrkekramar o tack för en fin blogg.
  Hittade hit när jag surfade runt på olika bloggar om utmattningssyndrom som jag själv är hemma för sedan nu 3 månader och jag har långt kvar! Åter kram o hoppas att helgen blir snällare mot dig

  1. Tack så mycket! Hoppas att du får en lugn och skön helg också, kram! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: