Helgen med fyra dagar och lite ovisshet

I dag jobbar jag igen, efter helgen som var fyra dagar lång! Har haft det väldigt bra, men bitvis lite ensamt på fredagen och måndagen. Som tur var fylldes resten av tiden bland annat av en grym middag hos ett par av våra vänner i söndags kväll, och efter det var jag så mätt att jag inte behövde äta på måndag kväll. Något som gick i repris från dagen innan, men mer om det senare.

Älskaren R var i Skåne hela helgen och hälsade på en kompis, och han var riktigt sliten när han kom hem innan middagen. Han hade haft oturen att hamna mittemot två stycken ”batikhäxor”, som han kallade dem. Kvinnor i 50-årsåldern med batikfärgade kläder, och de pimplade rödvin som de spillde ut på sina medpassagerare, samtidigt som de bräkte på om en hel del idiotiska saker. R funderade ut säkert 50 olika sätt att strypa dem på innan han landade på Centralen, och snabbt slank iväg från alla idioter.

Men nu jobb, alltså. Vet inte riktigt vad jag ska göra i dag, för vi har nytt system med start i dag (om det fungerar, vill säga), och mina vanliga arbetsuppgifter kan jag inte göra förrän på torsdag. Fungerar inte systemet som det ska kan de bli svårt, för då kan jag inte ens svara i telefon – eftersom jag inte klarar av att skriva ner alla uppgifter kring gåvor för hand.

Men jag är ju anställd, så något får jag väl hitta på! Kan ju alltid ordna med administrativa saker som inte har med just gåvor att göra. Vem vet, det blir spännande att se hur det går i dag…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/helgen-med-fyra-dagar-lite-ovisshet/

2 kommentarer

    • Idaoktober 22, 2013 kl. 17:45
    • Svara

    Tack för i söndags! Jätte trevligt.

    1. Tack själv, det var fantastiskt gott och trevligt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.