Huvudvärk och tvätt

Hade sån jäkla huvudvärk på eftermiddagen i går! Helt sjukt, jag brukar sällan ha sådan huvudvärk att det blir jobbigt att fokusera på något, men så bar det i går. Jag antar att det är kopplat till att nackspärren och att jag satt och fipplade med en vanlig mus framför datorn, så att jag ansträngde lederna alldeles för mycket. Vad hjälper det att ta en jävla värktablett när man redan käkar maxdos Alvedon, och dessutom äter morfinpreparat? Inget, det går inte ens.

Flera olika förpackningar med smärtstillande medicin. Huvudvärk!

Det är bara att bita ihop. Det blev inte bättre av att ett jävla kattskrälle kissade på en soffkudde, så att jag blev tvungen att tvätta. Överdraget i maskin och kudden för hand i duschen, sjukt jobbigt. Skulle ha åkt iväg för att storhandla på kvällen, men det orkades inte med. Älskaren R var ute och sprang efter jobbet, och fick tillbaka sitt nästan-ryggskott. Jag har sagt det förr och jag säger det igen – gå. Gå ännu mer. Det läker inte på två veckor. Nåja, inte mitt problem.

Eller jo, det blir ju min huvudvärk också när han inte klarar av att göra det jag inte heller fixar. Han klagar dock mer högljutt än jag. Hoppas för bådas skull att hans onda går över snart – för mitt eget kommer tyvärr aldrig någonsin att göra det. Och jobbat har jag också, det gjorde inte saken bättre… Puh!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/huvudvark-tvatt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.