Jobbat klart och förbereder

I  dag har jag jobbat, trots att jag egentligen inte var schemalagd förrän i morgon: Eftersom jag ska till läkaren i morgon så frågade jag helt enkelt bara om jag fick byta dag, och det funkade bra. Jag är ju inte sjukare än vanligt bara för att jag är upptagen på Vårdcentralen, så då vill jag inte heller ställa in arbetet. Jag vill passa på att jobba så många timmar jag bara kan och får, när jag faktiskt har möjligheten att göra det.

Har inte jobbat som vanligt i dag, utan jag började först en stund efter klockan elva, och stannade till fem. Även om jag tog lunch som vanligt så är det på gränsen till för länge en och samma dag, men det funkar en gång i veckan. Det är ju inte direkt till min nackdel om jag är i dåligt skick på läkarundersökningen i morgon i alla fall, eftersom det gäller intyget jag förhoppningsvis ska få för att ansöka om sjukersättning.

Papper, ansökan, överklagan, Försäkringskassan

Köpte med mig något färdigt skit som de kallar mat att värma i micron, och nu har jag precis installerat mig hemma. Finns inte en chans att jag orkar laga något, och älskaren R ska ut med folk från jobbet och köra leksaksbil på bana i Hammarbyhamnen. Jag installerar mig i ryggläge någonstans, äter min skumma lilla låda med vad som i folkmun benämns som färdigmat (jag är skeptisk till den här varianten) och öppnar inte käften på resten av kvällen. Måste ladda inför i morgon och skriva upp (eller ner?) allt jag måste ta upp på läkarbesöket, och sen behålla listan eftersom vi inte kommer att hinna med allt. Sjukt. Jobbat färdigt framför datorn för i dag också, känns det som. Adios.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/jobbat-klart-forbereder/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.