Lilliputtaner och mord

Jag drömde att jag hade ihjäl en massa människor på olika kreativa sätt, och det var inte vilka människor som helst. De var lilliputtaner (från ”Gullivers resor” av Jonathan Swift), ca 15 centimeter höga, och därmed väldigt enkla att ha ihjäl. Dessutom var de kändisar, små kopior av riktiga människor eller karaktärer i TV-serier! Den första jag hade ihjäl på ett riktigt elakt sätt (på uppdrag av hans pappa) var Mr. T i ”A-team”. Jag brände honom med en sån där liten brännare man har och bränner av ytan på Crème brûlée. Inte så snällt, men effektivt. Vet inte vad jag fick för att göra det, men jag hoppas att det var bra betalt.

Den andra lilliputtanen jag hade ihjäl var Carmen Electra. Henne stoppade jag in i fodret på en tunn jacka och körde i torktumlaren… När jag tog ut den var hon extremt torr och skrumpen, och såg ut som ett litet russin. Det var inget uppdrag, utan hon var liksom bara i vägen. Den tredje och sista var lite annorlunda.

Jag vet inte vem det var, men det var en kvinna som var extremt rik och kom från ett litet land ingen hade hört talas om. Hela city stängdes så att hon skulle kunna shoppa i två veckor, och det gillade jag inte. Eftersom hon inte heller var mer än 15 centimeter hög, så tryckte jag ner hennes huvud i vaniljkrämen i ett wienerbröd tills hon slutade andas. Ja, sånt gör jag tydligen på nätterna. Dödar lilliputtaner. Tror inte jag skulle våga mig på något i min egen storlek, så oroa er inte.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/lilliputtaner-mord/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petteroktober 26, 2013 kl. 20:36
  • Svara

  Folk säger att mina drömmar är knäppa!!!! Hade du varit jag hade min mamma haft mig undersökt för länge sedan. Hon hade sådana planer när jag var ung. 😀

  Nu tycker hon dock att jag är ganska normal. Underlig men normal. Hahaha….

  1. Haha! Man kan ju inte rå för vad man drömmer! Jag anser mig vara helt normal och om någon föreslog att jag skulle låta undersöka mig, skulle jag högaktningsfullt slå personen på käften. 🙂

  • Monicaoktober 27, 2013 kl. 00:20
  • Svara

  Ha ha ha Vilka roliga drömmar du har. Jag tycker du ska skriva ner alla och göra en bok av det. Du blir riiiiik!!
  Kramar från mej.

  1. Haha, när jag har samlat ihop lite fler så kanske jag gör det! Kram Monica!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.