Lite ensamt och tråkigt

Jag gör inte så mycket på veckodagarna, mellan de dagar jag jobbar. De flesta av mina vänner jobbar, bor för långt bort eller kan av andra anledningar inte ses mitt på dagen en vardag. Jag har knappt åkt till stan på en vardag bara för att strosa och göra något ärende sedan jag började jobba! Det blir ensamt och tråkigt hemma. Dagarna direkt efter de jag jobbar kan ju vara ganska dåliga, och jag är generellt mycket tröttare nu än innan – men jag skulle kunna göra åtminstone något.

Måste helt enkelt bli bättre på att hitta på saker på egen hand. Det är lite svårt när jag har en sjukdom som gör att jag ibland helt plötsligt inte kan gå, eller när ingen distraherar mig med prat. Men snart ska jag i alla fall äntligen, efter alldeles för lång tid, träffa fabulösa Fru Hatt igen. Vi har inte setts sedan i somras, på grund av diverse lantställe-vistelser, jobb och ledsamheter. Jag längtar efter henne, så det ska bli väldigt roligt att ses till slut. Det finns ingenting som känns ensamt och tråkigt eller särskilt jobbigt när hon är i närheten, nu gäller det bara att vi lyckas pussla ihop våra scheman och trasiga kroppar.

Kalender, almanacka

Ja, mest prat och inte så mycket action här hemma, inte alls som den stackars husmodern, men jag hoppas kunna bättra mig lite framöver. Jag trodde ju först att jag bara skulle jobba i fem veckor, men när det blev ett par månader till så måste jag faktiskt se till att komma ut och roa mig en hel del. Jag börjar i dag, med fina vännerna och en tripp till stan för lite fika, galenskap, skvaller och shopping.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/lite-ensamt-trakigt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.