Nytt Body butter med chokladdoft!

Jag köpte ett nytt Body butter häromdagen, när jag och älskaren R var ute på stan. Han vill sällan gå in i någon butik som har med smink eller skönhetsprodukter att göra, men han följer faktiskt med in på Body Shop och luktar i alla härliga burkar! De två (!) jag redan har är förvisso långt ifrån slut, men jag älskar deras Body butter, omväxling förnöjer, och det här är bara en liten burk. Den här gången blev det en brun variant.

Cocoa Body butter från Body Shop

Den heter Cacao, och luktar ungefär som mjölkchoklad! Helt ljuvlig. De har en annan chokladdoft också, Chocomania, men den luktar apa. Så sjukt vidrig! Fick ett prov av den en gång, och smörjde in händerna innan jag gick och lade mig på kvällen. Var tvungen att gå upp och tvätta dem, för det stack verkligen i näsan, och det luktade inte ens choklad. Den här, däremot, är finfin och rekommenderas varmt.

En del dofter känns ju lite som gammal tantparfym, men den här var inte så påträngande, och hade en ganska dov och tilltalande ton. Man vill liksom ha mer! De har en ny sort med doft av honung också. Jag gillar inte honung att äta som den är, inte i te, inte i mat och inte på desserter. Chansen att jag skulle gilla den som doft på Body butter var alltså inte särskilt stor, och jag kan meddela att den inte var ett dugg rolig. Cocoa body butter är i alla fall grymt. Nu har jag en till favorit.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/nytt-body-butter-med-chokladdoft/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.