Osäkert firande

Fest i kväll! Det är bästa M som samlar trupperna hemma hos sig, och tydligen är det någon form av herrkväll. Jag fick tydligen följa med, med titeln ”hedersman”. Något osäkert om det är positivt eller negativt, men jag drar på mig en vit skjorta och en väst eller slips, och skiter i att raka mig. Eller nåt. Fast jag har ingen slips.

Jag vet inte riktigt heller om vi faktiskt ska göra något särskilt, eller om vi bara ska umgås. Kanske lika bra att jag inte vet det heller. Hur som helst – det ska bli kul. Har inte träffat karln på ett tag (igen), och inte de andra som kommer dit heller. Fram tills dess tänker jag inte uträtta några stordåd, för i morgon blir det också lite fest.

På något konstigt sätt har jag och älskaren R lyckats hänga ihop i fyra år, på dagen i morgon. Jag vet inte vem som är bäst på att stå ut med den andra, eller om det ens spelar någon roll (väldigt mycket som är osäkert i det här inlägget), men vi trivs bra ihop och jag är glad att ha hittat någon som försöker anpassa sig till mitt funktionshinder.

Vi var ju vänner när vi var små, men så länge han har känt mig i vuxen ålder så har jag haft väldigt ont och visste därmed vad han gav sig in på. Men det är i morgon – mer om det då.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/osakert-firande/

2 kommentarer

    • piafiaoktober 12, 2013 kl. 10:33
    • Svara

    Huvudsaken är att det finns en mysfaktor! Jag vet att det är ett töntigt ord- men då man dagarna i ända kämpar vidare så finns det en man/ kvinna/ hund/ katt/ älskvärd/ som man kan luta sig emot. Men: Ifall du i framtiden vill ha en snygg purjolöksgrön slips, så kanske jag kan ordna en! Som tack för den eviga habanerosåsen som för övrigt snart är slut… 🙂 och ha en trevlig kväll!

    1. Mysfaktor är viktigt, oavsett vad man nu vill kalla det! 🙂 Hahaha, purjolöksgrön är ett ord jag aldrig har använt förut! Jag har slips kanske en gång var femte år, så jag återkommer om det någonsin skulle bli aktuellt – tack ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.