Planer i stöpet

Älskaren R åkte inte till jobbet i går. Han ville försöka rehabba sitt lilla ryggskott, så han stannade hemma och gjorde precis vad jag sa åt honom. Jag började göra planer, proppade i honom två morfintabletter, och efter frukosten skickade jag ut honom på långpromenad. Han tog med sig kameran, och var ute och knatade runt på Nackareservatet i två timmar. Tydligen funkade det bra, för han var betydligt mer rörlig när han kom hem. Aningen dåsig och lite snurrig, men han hade inte så ont längre.

Under tiden hade jag gjort mig i ordning för att åka till stan på behandling hos Dr. Feelgood, men han var tvungen att ställa in. Eftersom jag redan var klar att åka, och R hade piggnat till, så åkte vi tillsammans för att förlusta oss lite i stället. Hade lite ärenden att uträtta ändå, så det vore dumt att stanna hemma bara för att behandlingen blev inställd. Behövde också röra på mig, och det är trevligt att göra det på stan. Åt varsin muffins till fikat, och jag kom att tänka på 5:2-metoden igen. Jag orkade ungefär 2/5 av den gigantiska chokladbomben, resten tog jag med mig i en påse hem. Räcker nog i två dagar till…

Muffins från the Muffin bakery. Planer i stöpet, så vi gjorde en dag på stan.

Reklamerade ett par tights på H&M också. De var spruckna i sömmen, trots att de var nya. Hade jag kollat närmare eller provat dem när jag köpte dem hade jag sluppit besväret med att vänta i sju minuter medan kassörskan försökte komma på hur man skulle göra. Tights är en förbrukningsvara här, med tanke på att katterna har vassa klor, och älskar att sitta i mitt knä. Det blev en bra dag trots inställda planer!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/planer-i-stopet/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.