Rövskåra på restaurang

Kom på att jag fotograferade något fruktansvärt äckligt och osmakligt på Ikea, när jag var där med syrran och hennes dotter förra veckan. Vi satt och åt lunch på restaurangen i godan ro, och bredvid oss satte sig den här. En rumpa med ganska bred rövskåra, och tillhörande pucko till människa. Det är inte okej, det spelar ingen roll att det ”bara” är Ikea, inte fasen visar man sin jävla rövskåra när man är på restaurang och det sitter mängder med folk runtomkring och äter!

Rövskåra på restaurang är inte okej!

Det är inte okej på en fin restaurang, McDonalds eller ens hemma. Jag skulle skälla ut R efter noter om han någonsin råkade visa röven någonstans där folk sitter och käkar. Hade god lust att ta mina köttbullar och försöka kasta ner dem i idiotens rövskåra, men det skulle ha varit alldeles för svårt att träffa när ryggstödet var i vägen så där. Vill jag se någon annan människas röv? Nej. Vill jag se någon annan människas röv när jag sitter och äter? Absolut inte. Till och med systerdottern som inte ens är fem år tyckte att det var fult. Hade han haft brallorna lite längre ner hade jag kanske till och med sett vad han åt i går…

Ja, folk får väl se ut precis hur fasen de vill, men är man på restaurang bland folk som också betalar för att äta får man faktiskt skärpa sig lite. Man petar sig inte heller i nästan, nyser rakt ut eller är så högljudd att hela stället kan höra vad man säger. Det är så enkelt (kan tyckas), men det är så många som misslyckas kapitalt. För övrigt tycker jag att man borde tvångshängsla folk som visar röven. Kan ingen skriva en vettig proposition kring detta?!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/rovskara-pa-restaurang/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanoktober 21, 2013 kl. 17:09
  • Svara

  Det är väldigt äckligt, tycker jag också! Fast jag måste säga att alla mina jeans har en tendens att ”trilla ner” där bak. 😳 Behöver nog definitivt köpa hängslen! Men för säkerhets skull har jag kläder på överkroppen som GÅR NER. Ifall att…

  1. Haha! Om man har kläder som eventuellt kan åka ner får man väl se till att något annat täcker, helt enkelt. Eller inte sitta som killen på bilden. 🙂

  • Petteroktober 21, 2013 kl. 21:32
  • Svara

  Inte speciellt snyggt när kvinnor visar stringen heller. Förstår inte ens varför man vill visa arslet. Har aldrig fattat modet där brallorna hänger i arslet. Kidsen köper tydligen brallor med fejkfillingar fastsydda i överkanten.
  Det måste för fan märkas när det blåser kallt i skåran. Ibland kan man ju parkera en cykel i arslet på folk. Jag har dock aldrig personligen sett ett lågvattenmärke som det du såg.

  Jävla puckon.

  1. Nej, jävligt smaklöst faktiskt. Har folk så dålig koll att de inte märker att röven hänger ut? Jag skulle skämmas ihjäl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.