Saker och borttappade skor

Dags att jobba igen. Tiden går fort när man är utmattad, konstigt nog, för samtidigt går den så väldigt långsamt när man har tråkigt. Plockar och donar lite hemma och önskar att älskaren R kunde göra detsamma, så att inte hela lägenheten är helt proppfull med prylar. Visst, avskalat och tråkigt är asfult, men för mycket saker är inte heller bra. Låt oss säga att det har blivit en aning för mycket saker på sistone.

Jag måste hämta mina vinterkläder från vindsförrådet, känner jag. Fem grader på morgnarna är inte roligt. När vi skulle ut på stan kollade jag i en garderob där jag har jackor och sånt, men den var inte där. Alltså utgår jag ifrån att någon (inte jag) har burit upp den. Och så saknar jag ett par skor, vilket är mycket konstigt! Brukar aldrig ta upp höst- och vårskorna, men de kanske följde med upp – vad vet jag. Det kanske finns massor med fina saker där som jag helt glömt bort! Min fina kappa från Esprit måste i alla fall fram väldigt snart. Den passar finfint till de här, som inte är borttappade och funkar så länge det inte är så många minusgrader.

Svarta stövlar med klack och snörning. Om saker och skor!

Det är alltså ett projekt som vi måste ta tag i helst redan i kväll, för jag fryser lätt. Och visserligen åker jag taxi till jobbet och kör med inneskor när jag är där, så jag kan ha vilka snygga klackar som helst på mig på vägen dit. Ska jag ta en omväg någonstans vill jag ändå ha något hyfsat varmt på mig. Hem och tjata lite i kväll, alltså…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/saker-borttappade-skor/

1 ping

  1. […] vinterkläder och de försvunna skorna har fortfarande inte kommit ner från vindsförrådet, dels på grund av R […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.