Starka chips och svett

Hahaha, de superstarka chipsen jag köpte i present till älskaren R var tydligen helt överjävligt starka! Jag har inte några intentioner att smaka, för han klarar av betydligt hetare mat än jag, och han kan knappt käka dem. Han kan äta några stycken i taget, men den sitter han och flämtar och svettas i en kvart – lite som en hund. Dessutom blev han ytterst dålig i magen dagen efter också. Men han tyckte att de var jävligt goda fastän de var så starka, så de går nog åt. De räcker nog bra mycket längre än de där 2 timmarna han brukar klämma i sig en vanlig påse chips på – han har redan ägt påsen i 4 dagar och det är massor kvar!

Habanero pepper starka chips. Present-shopping!

Jag älskar mat med mycket kryddor, men starka saker har jag lite svårt för. Det är inte kul när man inte vet om det man äter är varmt, ljummet eller starkt, för det bränner i käften. Och det är inte kul när man inte känner några andra smaker än just styrkan. Så nej, de där chipsen låter jag helst bli. Det är mycket godare med vanliga lättsaltade. Eller det jag köpte till mig själv – Jelly Belly beans. Sjukt gott.

Det går ju inte att käka de där jävla chipsen som snacks i alla fall. Men om man vill jävlas med någon så är det bara att blanda en sån här påse av de starka chipsen med ett par påsar naturchips i en stor skål, för de ser likadana ut. Om någon gjorde det med mig skulle jag bli skitsur och mula en habanero i ögat den skyldige.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/starka-chips-svett/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.