Veckans plus, vecka 40

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till något lyxigt och kanske onödigt, men underbart härligt – Body butter från The Body Shop. Det finns i så många härliga dofter, men mina favoriter är helt klart jordgubbsdoften och min nya som luktar mjölkchoklad – Cocoa. Det finns i och för sig flera varianter som inte alls luktar så himla gott också, om man har som mål att stinka strandraggare eller osa gammal tung tantparfym, alltså.

Cocoa Body butter från Body Shop. Veckans plus!

Huden blir mjuk och härlig, vilket är perfekt för mina händer och fötter som blir torra och lätt blir fnasiga och spruckna så fort det är kallt ute. Det spelar ingen roll om jag har mängder med kläder på mig, eftersom luften både inne och ute blir så torr när det blir vinter och kallt. Den här nyinköpta med chokladdoft var väldigt fet, så jag hoppas att händerna blir lite bättre i år. Jag måste bli bättre på att smörja in mig också, för jag glömmer ofta.

Det är ju inte så skönt med varken vatten eller kyla när händerna är så torra att de spricker. EDS-hud är persikolen, extremt mjuk och väldigt skör, så jag tänkte försöka förebygga lite extra nu när jag vet varför huden är som den är, och då kommer faktiskt Body butter väldigt väl till pass. Veckans plus till kroppssmör, alltså!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/veckans-plus-vecka-40/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.