Vinterkängor och mat

I lördags var jag förresten på stan med finfina vännerna, bästa M och knasiga O. Vi behövde alla handla lite saker, så vi körde standardförfarandet vid umgänge och sågs på Centralen och började med en fika där de har grävt upp Nils Ferlin.

Jag köpte underkläder, nya leggings efter att jag reklamerade ett par för någon vecka sedan, en grön luvtröja och ett par billiga toppar. Tycker att det är så skönt att gå omkring med luvtröja hemma, men den jag hade innan slutade fungera. Den gick nämligen inte att knäppa längre.

Och så köpte jag det allra viktigaste: ett par vinterkängor. Eller ja, de fungerar nog bara som vinterkängor om det inte är kallare än några minusgrader, för då åker det tunga artilleriet fram. De här blir för de inte så fasligt kalla dagarna, och för höst och vår. Och nej, man behöver inte knyta och knäppa dem varje gång, det hade aldrig funkat för mig – de har en dragkedja. Priset? Överkomliga 349 kronor. Håller säkert i ett år eller två, lagom tills jag har tröttnat på hur de ser ut.

Svarta kängor

Sen gick vi och käkade på Mongolian BBQ också, och efter det åt jag knappt något på ett dygn. Det gick liksom inte, för jag var fortfarande mätt till ungefär en timme innan vi var bortbjudna på middag i söndags kväll. Och som jag skrev i morse, så behövde jag ju knappt äta förrän på kvällen i går heller. Periodisk fasta, men ofrivillig och oplanerad. Gör mig ingenting alls, då slipper jag lägga kraft på att laga mat. Har försökt gå in vinterkängorna i dag, men jag var tvungen att byta till inneskorna på jobbet efter halva dagen. Eh, aj.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/vinterkangor-mat/

1 ping

  1. […] på kroppen senare i dag. Ska hämta ut ett paket också. Det blir vinterjacka, thermoleggings, nya skorna, halsduk och handskar på, bara för att vara på den säkra sidan. Mina fina vantar ligger ju kvar […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.