Ansökningarna snart färdiga!

Okej, nu är två av ansökningarna för diverse ersättningar kompletta! Det har tagit betydligt längre tid än jag trodde, eftersom jag vill få med så många detaljer som möjligt. I en av ansökningarna skulle jag specificera vilka utgifter jag har haft för till exempel medicinska hjälpmedel och alla löpande kostnader min sjukdom medför. Det blev en ganska lång lista, men jag vet ändå inte om jag har fått med allt. Jag hoppas verkligen det…

Den andra ansökningsblanketten var betydligt enklare, den om själva sjukersättningen. All information om hur sjukdomen påverkar mitt dagliga liv och vilka begränsningar jag har, fyller jag ju i så detaljerat jag kan varje gång jag har sjukanmält mig tidigare. Självklart har jag sparat kopior av de bilagorna, så det var bara att skriva ihop i ett textdokument och skriva ut i en ny bilaga. Eftersom jag har en skrivare nu så funkar det supersmidigt – synd bara att jag inte har Office-paketet

Ansökningar till Försäkringskassan

Det är bara den tredje och svåraste av ansökningarna kvar. Ansökan om bostadstillägg, och det är väldigt klurigt eftersom älskaren Rs inkomstuppgifter måste med (trots att han inte betalar en krona av mitt boende nu så lever vi ändå ihop och han kan anses vara skyldig att betala min del). Han äger lägenheten, men vi delar på kostnaderna eftersom jag bor där. Dessutom ska det med en jäkla massa kopior på allt inkomstrelaterat för min del, papper från Arbetsförmedlingen angående min ersättningsnivå därifrån (alltså ingen), och detaljer om min nuvarande anställning som är tidsbegränsad.

Måste komma på hur jag ska få med allt utan att röra ihop det alltför mycket, och det är inte det lättaste. Och om två månader är ju förutsättningarna som sagt annorlunda, eftersom jag då har en annan inkomst och kanske inte något jobb heller. Nåväl. Jag kan bara försöka få med så mycket som möjligt och hålla tummarna, och jag ska försöka få ansökan färdig i kväll. I en perfekt värld, om allt går som det ska, så är det här klart snart. Jag längtar!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/ansokningarna-snart-fardiga/

2 kommentarer

    • Tofflannovember 6, 2013 kl. 14:50
    • Svara

    Vilket hästjobb! Du har varit duktig, verkligen! Hoppas nu att allt arbete ger utdelning!!!!

    1. Tack! Jag klappar mig själv på huvudet och håller tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.